2777
2789

سلام دوستان 

دخترم به خاطر گرفتگی بینیش نمیتونه درست شیر بخوره خواب راحت هم نداره دیشب تا صبح همش تو خودش می پیچید  خیلی ناراحتم لطفا اگه راه حلی دارید راهنمایی کنید 

تو بینیش قطره سدیم کلرید یا همون قطره بینی بریز،من با پشت سنجاق قفلی که گرد هست ترشحات بیتیشو در میاوروم،البته باید سرشو بگیری تکون نخوره ولر خیلی روش خوبیه اگه بلد باشی،

فروش اینترنتی لباس بچگانه از برندهای معتبر و محبوب ایران و جهان (تکفروشی به قیمت عمده) - فروشگاه اینترنتی پینارکالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا هر چ سریع تر برو دکتر چون سرما خوردگی بچه ها مث بزرگترا نیس ک چن روز بگذره خود ب خود خوب شه دوما برا بینیش راحترین و در دسترس ترین کار از شیر خودت بدوش با قطه چکون بریز تو بینیش سریع بازش میکنه 

ممنونم حتما امتحان میکنم

مواظب باشی ها،باید یه مانور کوچولو بدر راحت در میاد

فروش اینترنتی لباس بچگانه از برندهای معتبر و محبوب ایران و جهان (تکفروشی به قیمت عمده) - فروشگاه اینترنتی پینارکالا
اولا هر چ سریع تر برو دکتر چون سرما خوردگی بچه ها مث بزرگترا نیس ک چن روز بگذره خود ب خود خوب شه دوم ...

دکتر بردم از دیروز مرتب قطره بینی دارم استفاده میکنم اما تاثیری نداشته

ببرش حموم  با آب گرم و بخاااااار 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

خوبه پس چن روز طول میکشه ولی داروهاشو حتما حتما منظم بده و این کاری ک گفتم واس گرفتگی بینی معجزه میکنه سنجاقم نتونستی بکنی تو دماغ بچه اذیتش نکن شیر ک بریزی نرم میشه وقتی عطسه کنه خودش در میاد

دکتر بردم از دیروز مرتب قطره بینی دارم استفاده میکنم اما تاثیری نداشته

عزیزم وقتی قطره بینی رو زدی براش با فینگیر بینیش رو‌خالی کن و تو هر سوراخ بینیش دو قطره بریز از این مدل پاچشی ها باشه خیلی خوب چون قشنگ تو بینیش می‌ره بالا و مخاط بینیش رو نرم میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوبه پس چن روز طول میکشه ولی داروهاشو حتما حتما منظم بده و این کاری ک گفتم واس گرفتگی بینی معجزه میک ...

ممنون دوستم. الان شیرم رو میدوشم تو بیندیش انشاءالله که تاثیر داشته باشه