2777
2789
عنوان

خواهشا راهنمايي كنيد

145 بازدید | 29 پست

خانما من معمولا دوره هام ٢١ روزس چي بشه ٢٥ روزه بشه اين ماه لتروزول خوردم اقدام كردم يك هفتس دلم هي گرم ميشه ول ميكنه دومين باره دارم تب ميكنم الان ابريزش بيني مثل سرماخوردگي گرفتم بدنم هميشه داغه تخمدانهامم تير ميكشيد يه ٢ روزي كسي ميدونه چمه؟! يك روزه از پريم گذشته ترشحاتمم زياده بيبي منفيه

امیدوارم باردار باشی

🌸🌹😍

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لتروزول براچی میخوری؟

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
بی بی رو زود زدی بذار 4روز دیگه تست کن

ميترسم پر بشم من دلم گرم ميشد خون ريزي ميكردم 

فرداش ولي چند روزه نمياد خون امروز برا بار دوم تب كردم با ابريزش يه چند باري قبل خون ريزيمم تب ميكردم نميدونم كاش باردار باشم اينم بكم تكرر ادرار و يبوست و نفخ و كمر درد تخمدان دردو دارم ترشحاتمم خيليه خيلي نميدونم دو به شكم شايد تخمك گذاريم الانه كه تب كردم ؟! سردرگمم نميدونم

ميترسم پر بشم من دلم گرم ميشد خون ريزي ميكردم  فرداش ولي چند روزه نمياد خون امروز برا بار دوم ...

انشاءا... که بارداری ولی شاید تاثیر قرص باشه عجله نکن اگه تا دوسه روز دیگه نشدی برو آزمایش بده

انشاءا... که بارداری ولی شاید تاثیر قرص باشه عجله نکن اگه تا دوسه روز دیگه نشدی برو آزمایش بده

😭يعني ميشه؟ حتي يه هالهًه ننداخته دلم خوش بشه ٥ روزه دارم بيبي ميزنم 

انشاا.. که بارداری گلم نگران نباش😍😍 سعی کن صبور باشی... تا روزا زود بگذره

دارم فقط ميخوابم تا روزا بگذره حس نكنم هروقت بيداتر ميشم ميبينم نشدم ذوق ميكنم