2777
2789

سلام خانوما... 

اینو بگم ک پدرم مسن هست وسیگاری..

از چی میتونه باشه این همه کاهش وزن و بی حالی.بردیم دکتر هرآزمایشی داده هیچی نشون نداده میگن همه چیش طبیعیه..فقط پروستات داره پدرم..اونم ک میگن بادارو حل میشه.. دیگه نمیدونیم  چی کنیم.ظرف یماه اینجوری شده .حتی دیگه نمیخاد راه بره میگه میخام بخوابم😟

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود 10 کیلو ... 

من خودمم میگم ب برادرام ک ببرید ی دکتر ریه و اینا ولی گوش نمیدن.. رنگش هم زرد شده😢😢😢

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

بنظرم خیلی سخت نگیرید من چندتا فرد مسن دیدم ک همینطور ک شما میگید بودن 

چون کاری نمیکنن انرژی مصرف نمیکنن پس نیاز چندانی ب غذا ندارن

از طرفی چون کاری نمیکنن یجورایی بی انگیزن برا همینه ک بیحال میشن 

زهرا طاهری
حدود 10 کیلو ...  من خودمم میگم ب برادرام ک ببرید ی دکتر ریه و اینا ولی گوش نمیدن.. رنگش هم زر ...

بخاطر زردی رنگش کبدشو باید چک کنه

شادی روح پدرم دوست داشتی ی صلوات مهمونم کن😍😍😍
پناه بر خدا😐

پدر منم سنش بالا بود و سیگاری 

یه دفعه اشتهاش کم شد و وزن کم کرد 

پروستات هم داشت 

بردیم دکتر گفتن پروستات داره با دارو حل میشه 

ولی متاسفانه نشد 

همش خودم رو سرزنش میکنم چرا پیش یه دکتر خوب نبردمش

خیلیا میگن افسرده شده.. چون هیچ جا اصلا نمیره و اکثرا تو خونه تنهاس.. مامانم هم زیاد خونه نیس

پدر منم سنش بالا بود و سیگاری  یه دفعه اشتهاش کم شد و وزن کم کرد  پروستات هم داشت  ...

پیش 3 تا دکتر تا الان بردیم همشون ی چیزی میگن اصلا سردرنمیاریم