2777
2789
عنوان

آیا میدانستید، میخوام بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
میدونم چی میگید،اما مخالفان برنمیتابند.

من خیلی مذهبی نبودم خونوادمم خیلی بدن امادوست دارم آدم باشم راه راستوپیدااکنم  توی این راه میدونم سنگ زیاده اما خدابزرگه

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
خب اگر ببینی ایشون رو چی میشه؟؟؟

خیلی سختی کشیدم میخوام آروم بشم بگم هیچی تودنیامنوخوشحال نمیکنه میخوام برگردم

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم اما نه اینکه خودش،و شاید هم خودش بود،نمیدونم،ولی در مورد امام زمان بود،.

خوش به سعادتتون

اینویادگرفتم،کتاب لهوف درموردامام حسین وکربلاست ودارم میخونمش عالیه

همین فقط واسه همین یک موضوع کوچیک میخواید ایشون رو ببینین،فقط مشکل خودت؟

خیلی حرفاهست که میخوام بگم، اینکه ازجنگ بیزارم ازظلم خسته ازدنیاخسته دنیامال دنیاپرستادلم خدارومیخواد من درحدخودم میتونم تقاضاداشته باشم نه اونقدربزرگ