2777
2789
عنوان

آیا میدانستید، میخوام بدونم

160 بازدید | 22 پست

سلام،خواهرای عزیزبیاید دونستنیهای مذهبی ،قرآنی تونوباهم به اشتراک بزاریم توجملات کوتاه والبته موثق تایادبگیریم ازهم وبهم یادبدیم مطمئنم خدا لطفتونو بی پاداش نمیزاره، لطفا بااحترام وصبر باهم برخوردکنین،ما مسلمانیم وخدانظاره گرماست‌.

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن

مثلاتویک تاپیک نوشته بودن نمازدرحرم امام حسین کامل هست نه شکسته

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن

ما مشکلی نداریم،خیلی هم خوب.اما یک عده نمیتونند تحمل کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مشکلی نداریم،خیلی هم خوب.اما یک عده نمیتونند تحمل کنند.

هرچی بدردمون میخوره دوست داریم بدونیم ماکارخودمونومیکنیم، کاری به دیگران نداریم

درموردامام حسین میدونستیدسرمبارکشون روی نیزه حرف میردن

هرچی بدردمون میخوره دوست داریم بدونیم ماکارخودمونومیکنیم، کاری به دیگران نداریم

میدونم چی میگید،اما مخالفان برنمیتابند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من خیلی دوست دارم خواب امام زمان و ببینم  آرزوی بزرگم اینه