2777
2789
عنوان

مامانااااا یه لحظه بیاین

85 بازدید | 14 پست

نوزاد یک ماهو نیمه دارم، فقط شبا خوب میخوابه

روزا همش دلدرد داره ، بخوابونمش نهایتا یک ربع بخوابه بعد بیدار میشه گریه میکنه

طبیعیه؟ 

الانم دو سه روزه که روزی یکی دوبار فقط پی پی میکنه ، جمع میشه یهو یه عالمه میکنه، هربارم کلی میپیچه به خودش 😑

میدونم باید به دکتر بگم ولی خب خواستم از تجربیات شما هم استفاده کنم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شیر خودتو میخوره تا ۷روز طبیعیه پی پی نکنه ....اگر شیرخشکیه ک قضیه فرق داره ...بچت نفخ داره و دلدرد ک اکثر نوزادا دارن من برا دخترم از بیلی ناستر استفاده میکردم ....حتما ب دکترت بگو اینارو 

روغن زیتون هم ب شکمش بزن هم موقع پی پی ب مقعدش ک خردجش راحترش باشه براش

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
مدفوعش چه رنگیه؟شله؟لیزه؟ احنمالا عفونته  شکمشو با شیر خودت بمال با پارچه لطیف ببند نه محکم

زرده مثه زردچوبه و لیز 

عفونت کجا؟ علائمش چیه

اگر شیر خودتو میخوره تا ۷روز طبیعیه پی پی نکنه ....اگر شیرخشکیه ک قضیه فرق داره ...بچت نفخ داره و دل ...

اره خیلی نفخ داره شکمش خیلی ورم کرده، شیر خودمو میخوره

کولیک ایز و بیبی کول هم دکتر داده ولی خیلی تاثیر نداره 

اره خیلی نفخ داره شکمش خیلی ورم کرده، شیر خودمو میخوره کولیک ایز و بیبی کول هم دکتر داده ولی خیلی ت ...

ببین چی رو بچت تاثیر داره خودتم زیاد تحقیق کن رو غذاهایی ک میخوری و نفخ دارن ...بعضی بچه ها ب شیر پاستوریره ماست دوغ یا هرچیز لبنیاتی ک مادر میخوره ب دلیل وجود لاکتوز حساسیت دارن دقت کن ببین وقتایی ک میخوری بیشتر نفخ داره یا ن

حبوبات هم خیلی خیلی کم بخور ....عرق نعنا خودت بخور برا بعضی غذاهایی ک سردی داره و خودت میخوریش 

ببین چی رو بچت تاثیر داره خودتم زیاد تحقیق کن رو غذاهایی ک میخوری و نفخ دارن ...بعضی بچه ها ب شیر پا ...

یعنی طبیعیه این حالتا و به خاطر تغذیه منه؟

اخه یکی نوشته عفونته😢

زرده مثه زردچوبه و لیز  عفونت کجا؟ علائمش چیه

این نوع عفونت تو بچه ها شایع هست عزیزم  ببری متخصص بهش چرک خشک کن میده.زود هم خوب میشه.احتمالا دستش آلوده بوده یا پستونکش یا س ی ن ه ی شما کرده تو دهنش 

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
یعنی طبیعیه این حالتا و به خاطر تغذیه منه؟ اخه یکی نوشته عفونته😢

رنگ مدفوع بخاطر تغذیه خودتم میتونه باشه 

من متخصص دکترم گفت فقط رنگ سفید و سیاه خیلی تیره برای بچه خطرناکه وگرنه سبز تیره نشانه گوش درد و زرد نشانه خاصی نیس...حتی مدفوع تیره بعضی وقتا نشانه خوردن قطره آهن هستش ک رو پی پی تاثیر داره 

رو تغذیه ت خیلی دقت کن تغذیه رو خلق و خوی بچه تاثیر داره

پسر دوستمم دقیقا خواب بچش مثله بچه شماست شب ها بیداره روزها میخوابه ....باید وقتی یکم بزرگتر شد عادت خوابش رو تنظیم کنی الان کاری ازت برنمیاد

یعنی طبیعیه این حالتا و به خاطر تغذیه منه؟ اخه یکی نوشته عفونته😢

عزیزم این عفونت تو بچه ها زیاده منم دو نا بچه دارم بارها مدفوعشون لیز شده بردم دکتر زود خوب شدن.شاید هم طبیعی باشه .چرا شلوغش میکنی.بچه ها چون خیلی ظریف هستن زود دل درد میگیرن

عزیزم این عفونت تو بچه ها زیاده منم دو نا بچه دارم بارها مدفوعشون لیز شده بردم دکتر زود خوب شدن.شاید ...

من تجربه ندارم و خیلی ترسوام اخه 😢 

کلا از عفونت وحشت دارم 

من تجربه ندارم و خیلی ترسوام اخه 😢  کلا از عفونت وحشت دارم

این عفونت اون عفونتی نیست که فکرشو میکنی

.منم از نظری که دادم پشیمون شدم.عزیزم یه چیز ستدس که همه ی بچه ها تا بزرگ شن چند باری میگیرن.اما شما میگین روزی یکی دوبار پی پی میکنه پس احتمالشم خیای خیلی زیاده که چیزی نباشه.اگه اسهال باشه و ریز و کمی تب عفونت بچه گونه س اگه تب نداره پس عفونت هم نداره

اما من همش شکم نوزاد هامو با شیر خودم میمالیدم .خیلی خوبه

.

عزیزم این عفونت تو بچه ها زیاده منم دو نا بچه دارم بارها مدفوعشون لیز شده بردم دکتر زود خوب شدن.شاید ...

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی لطفا 

دختر من دوماهشه دو‌هفته‌ ست مدفوعش ابکی و شله و رنگش زرده  مثه اب صافه هیچ محتویاتی نداره بوش خیلی تند و بدبو شده و روزی یه بار دفع داره یا دو روز یه بار 

روزی دو سه بارم شیر خشک بهش میدم به زور  دو هفته ست با گریه بهش شیرخودمو و شیر خشک میدم انگار بی اشتها شده خیلی نگرانم لطفا جوابمو بده اینم عفونته؟ اخه تازه ازمایش مدفوع داده گفت عفونت نداره از بعد ازمایش اینطور شده البته یه مدت گفتن عفونت روده داره دارو سفکسیم دادن 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍