2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اگروقت باشکاه ندارین از دوره های خانم ساداتیان  استفاده کنین کارشون خیلی عالیه من دوماهه با وررش درمنزل هوازی دادبهم وسالم خوری بدون گرسنگی  مطابق سفره روزانه12کیلودکم کردم هرروزم پیگیرم بودخودش خداروشکر وزنم ثابت شده شکمم عالی شده دوماه 12کیلو کم کردم 

ایدی تل گرامشون دارم PPPPP_e@

سمت قرص ودمننوش ورژیم خودسزواقعا  بی فایله بودواسم  ایشون دوماهه کلا 90گرفت ازم 

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی توی شرق و شمال شرق تهران کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی توی شرق و شمال شرق تهران کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.