با طناب زدن معمولی میشه واقعا؟؟از نظر معمولی منظورم جوری که تو نت زده واسه لاغر کردن من اون طور نمیتونم مثلا زده ۵ دقیقه با پای راست ۵دقیقه با پای چت باز ۵ دقیقه هم دوپا ولی من یه پا که عمرا نمیتونم از نظر افتادگی رحم هم میگن اگه مشکلی نداشته باشیم اشکال نداره فقط میخوام بدونم مثلا روزی ۱۰۰ تا بزنم تو لاغری تاثیری داره چون رفتم دکتر رژیم از اون روز میرقصیدم که ورزش حساب بشه الانم که نمیشه رقصید ورزشم نمیتونم تنهایی انجام بدم چون حوصله ندارم مجبورم دنبال یه راه ساده تر باشم لطفا کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طناب زدن خیلی خوبه نفس نفس که بزنی یعنی کالری میسوزه حسابی من اول10 تا بیشتر نمیتونستم بزتم حالا 50 ...
من رفتم دکتر رژیم اون روزا که میرقصیدم وزنم خیلی خوب اومد پایین اما ایندفعه برای جلسه چهارم برم فک نکنم زیا کم کرده باشم اخه از یه هفته به محرم رقص گذاشتم کنار الانم موندم چیکارکنم
یعنی ایقد سخته؟من میخام بخرم شوهرم میگه الکی پولو هدر نده چون استفادش نمیکنی
بایدتمرین کنی تایادبگیری،منم بلدنبودم اوایل تو باشگاه انقدباحسرت نگاه میکردم به خانمهایی که حلقه میزدن،امابعدازیکماه تمرین بالاخره یادگرفتم در حد اونا برن،حلقه تن زیب خریدم۷۸تومن،خوبه راضیم