2777
2789
عنوان

مردا نامردن

566 بازدید | 31 پست

دیشب به خیال خودم میخواستم از دوری و دلتنگی برای شوهرم که ولم کرد خودکشی کنم و 25 تا قرص خوردم تا راحت شم اما تا خونوادم فهمیدن مامانم از شدت گریه بخاطرم غش کرد بابامم بهش نگفتن که قرص خوردم و فقط تهدیرمو بهشون گفتن و اونم گفت اگه بلایی سرم بیاد میذاره میره ناکجا اباد

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پدر مادری که تموم تقصیراتو از اینا میدیدم و میگفتم ازشون متنفرم واسم پرپر میزدن اما اون فردی که حتی رو به روشم گفتم نباشی من میمیرمبل زندگیم بازی نکن عین خیالش و مرده زندم واسش فرقی نداشت و نداره از بس که از سنگ بود و الانبعد از ده ماهه حتی واسش مهم نیست چی به سر من اومد.مردا واقعا نامردن

مرد جماعت اکثریتشون نامردن.ارزش نداره حتی بخاطرش یه قطره اشک بریزی.من داستان زندگیتو نمیدونم.اما زنها ب خودشون ارزش قائل نیستن.بی اعتماد بنفس وافسرده و مهرطلبن.و ضربه میخورن.

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
حیف نیست بخاطر بی ارزشی بقیه آینده ی خوب رو از خودت بگیری؟؟ دل پدر و مادرت که عاشقتن رو بشکنی

اره خیلی دلشون شکست اما خسته شده بودم از این وضع

اره خیلی دلشون شکست اما خسته شده بودم از این وضع

عزیزم این روزها میگذره

ناامید نباش،اون بد بود،ولی شما بازم فرصت داری

پیشرفت رو از خودت نگیر

مطمئنم اگه اراده کنی

زندگیت از قبل عالی تر میشه عالی تر

درباره عنوانت باید بگم که ثابت شدس

اوهوم خیلی واقعیت تلخیه

اما من کسیو میشناسم که دختره دوست دخترش بود و بخاطر پسره میخواست خودکشی کنه پسره میگفت راضی نیستم یه تار مو از سر کسی بخاطر من کم شه و ولش نمیکرد دختره رو اما شوهر من چه راحت ولم کرد و واسش اهمیت نداشت

دیونه ارش خودت بیشتراز اینه که بخاطر یکی دیگ دست ب همچین کاری بزنی

همینطوره اما گاعی ادم کم میاره خصوصا که افسردگی هم گرفته باشی

قوی باش .....وقتی خودتو دوست نداری امکان نداره بقیه رو هم دوست داشته باشی....به خودت احترام بزار..

هر کس باید راه زندگی خودش را پیدا کند و از راه زندگی خودش برود نه از راه زندگی دیگری./ آندره ژید