دیشب به خیال خودم میخواستم از دوری و دلتنگی برای شوهرم که ولم کرد خودکشی کنم و 25 تا قرص خوردم تا راحت شم اما تا خونوادم فهمیدن مامانم از شدت گریه بخاطرم غش کرد بابامم بهش نگفتن که قرص خوردم و فقط تهدیرمو بهشون گفتن و اونم گفت اگه بلایی سرم بیاد میذاره میره ناکجا اباد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این پدر مادری که تموم تقصیراتو از اینا میدیدم و میگفتم ازشون متنفرم واسم پرپر میزدن اما اون فردی که حتی رو به روشم گفتم نباشی من میمیرمبل زندگیم بازی نکن عین خیالش و مرده زندم واسش فرقی نداشت و نداره از بس که از سنگ بود و الانبعد از ده ماهه حتی واسش مهم نیست چی به سر من اومد.مردا واقعا نامردن
مرد جماعت اکثریتشون نامردن.ارزش نداره حتی بخاطرش یه قطره اشک بریزی.من داستان زندگیتو نمیدونم.اما زنها ب خودشون ارزش قائل نیستن.بی اعتماد بنفس وافسرده و مهرطلبن.و ضربه میخورن.
دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
اما من کسیو میشناسم که دختره دوست دخترش بود و بخاطر پسره میخواست خودکشی کنه پسره میگفت راضی نیستم یه تار مو از سر کسی بخاطر من کم شه و ولش نمیکرد دختره رو اما شوهر من چه راحت ولم کرد و واسش اهمیت نداشت
هیچ مردی حتی شوهرت ارزش جونتو نداره اینو یادت نگهدار هر چقدر هم خودتو با این کارها بیشتر خوار کنی بیشتر از چشمشون می افتی پس بیخیالش شو و زندگیت رو بکن