2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نیاد خونه پدرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 84 پست

بی خیال دوستان برین خوش باشین من بگین که هر دفعه می خواهم برم خونه بابام هم کلی ادا میاد امروز نمیبرمت فردا باز فردا میشه یک بهونه خدا ازشون نگزره.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
منم همیشه مجبورم دروغ بگم چیکار کنیم بخدا دلم میخواد بشینم یه دل سیر گریه کنم

من نشستم گریه کردم‌ به بختم😔

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال دوستان برین خوش باشین من بگین که هر دفعه می خواهم برم خونه بابام هم کلی ادا میاد امروز نمیبر ...

بمیرم. خیلی سخته 

من که خودم میرم عارش میاد ببره 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
بمیرم. خیلی سخته  من که خودم میرم عارش میاد ببره

خوبه میزاره بری.من اسیرم تو ابن خونه لعنتی به خدا همه میگن خونه نداریم اجاره نشینیم من تودلم میگم خوش به حالتون من خونه دارم ولی زندان اسارتمه.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
خوبه میزاره بری.من اسیرم تو ابن خونه لعنتی به خدا همه میگن خونه نداریم اجاره نشینیم من تودلم میگم خو ...

هرکی یه جور میکشه باز برو خداتو شکر کن خونه‌دار خودته 

من تو یه ساختمونم با خانواده شوهر

هرکی یه جور میکشه باز برو خداتو شکر کن خونه‌دار خودته  من تو یه ساختمونم با خانواده شوهر

خونه دارم خداروشکر.ولی بعد خونه ساختن یک سال حاضر نشد بچه دار بشیم که واسه ننه اش کنارم خونه درست کنه من تموم یک سال از همه حرف شنیدم.الان هم که تو یک سال 2 تا بچه ام سقط شده.همه اش باید بچه خواهر شوهر و برادر شوهر نگه دارم.چون میان تو حیاط ما بینمون دره

خونه دارم خداروشکر.ولی بعد خونه ساختن یک سال حاضر نشد بچه دار بشیم که واسه ننه اش کنارم خونه درست کن ...

ای بابا ایشالا به حق همین روز خدا بهت یه بچه خوشگل بده 

خدا مردا رو هم به راه راست هدایت کنه سوهان روحمون شدن

ای بابا ایشالا به حق همین روز خدا بهت یه بچه خوشگل بده  خدا مردا رو هم به راه راست هدایت کنه س ...

مرسی عزیزم.انشاالله همسر شمام از خر شیطون پیاده بشه و اذیتت نکنه.

بهترین هارا برات ارزو می کنم .