2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نیاد خونه پدرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 84 پست
ببين عزيز شوهرت مياد با نمياد اهميت نده مهم خودت و پدر مادرت هستي  مثلا اون بياد چه گلي به سر ...

اخه  زورم میاد من باید پدر مادر بی ادب و تحفشو تحمل کنم اون آقا راحت 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
عزیزم اصلا این طوری نیس وقتی شوهر ادم این شکلی باشه نیاد و واسه حرف ادم ارزش نذاره یا کاری کنه همه ب ...

آدم نهايت ٣بار به ينفر ميگه بيا بريم خونه بابام يا ...

وقتي ديد نميفهمه بايد گذاشت بحال خوودش 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه  زورم میاد من باید پدر مادر بی ادب و تحفشو تحمل کنم اون آقا راحت

بهش بگوو توام منبعد مثل خودش احترام ميزاري ب پدر مادرش 

انقد كوتاه اومدي وظيفت شده انگار بزور احترام گذاشتن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من شوهرم داماد بزرگ هستش خواهرم مجرده منم روزای تعطیل میام خونه پدرم میبینم همسایه ها دختراشون و شوه ...

خیلی سخته من شکستن پدر مادرمو میبینم 

من وشوهرم نمیومد منم تلافی کردم نرفتم چن بار نرفتم تنها رقت صدای مادرشوهرم دراومد تو زنی باید بیای خدا لالش کنه 

خواهر شانس نداریم من بعضی زنا رو میبینم به خدا شوهراشون یه دقیقه از بغلشون جم نمیخورن برا من از خداش ...

مردا اکثرا اینطوری هستن من باشوهرم کلا تو خونه بگو و بخنده ولی از خداشه من خونه نباشم من اگه اون نباشه دلم براش تنگ میشه من یه سال نباشم اون اصلا دلتنگم نمیشه 

عزیزم اصلا این طوری نیس وقتی شوهر ادم این شکلی باشه نیاد و واسه حرف ادم ارزش نذاره یا کاری کنه همه ب ...

اخ حرف دل منو زدی همه به همین چشم‌ نگام میکنن😔😔

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
آدم نهايت ٣بار به ينفر ميگه بيا بريم خونه بابام يا ... وقتي ديد نميفهمه بايد گذاشت بحال خوودش 

دقیقا گذاشتم به حال خودش 

ولی الان مشکلم خانواده نفهمشن 

شوهر منم با مامانم قهره امروز منو رسوند خونه پدرم خودش نیومد رفت من روم نمیشه بگم با مامانم قههره فق ...

خب آدم تا کی هی دروغ بگه به خدا آنقدر خجالت میکشم حس میکنم همه من به چشم یه آدم بدبخت میبینن 

خیلی سخته من شکستن پدر مادرمو میبینم  من وشوهرم نمیومد منم تلافی کردم نرفتم چن بار نرفتم تنها ...

منم به مامانش گفتم منم دیگه نمیام چرا پسرت خونه مادر من نمیاد گفت تو زنی فرق داره مردم چی میگن مگه میشه تنها بیاد منم تو دلم گفتم ایشالله سر دخترت بیاد

دقیقا گذاشتم به حال خودش  ولی الان مشکلم خانواده نفهمشن

كار خوبي ميكني 

اون بياد يا نياد جايگاه تو سر جاشه پيش خانوادت خودشه ك از چسم ميفته بفكر اون نباش 

مشكلتم بهش محكم و مستقيم بگو 

اگه ديدي خانوادتو به يورم گرفتم بدون از كجا آب ميخوره(حالا اينجوري نگو ولي همينو برسون بهش😅

كار خوبي ميكني  اون بياد يا نياد جايگاه تو سر جاشه پيش خانوادت خودشه ك از چسم ميفته بفكر اون ن ...

میدونی مردا کلا غیر منطقی آن نمیفهمن اینجور چیزا رو 

كار خوبي ميكني  اون بياد يا نياد جايگاه تو سر جاشه پيش خانوادت خودشه ك از چسم ميفته بفكر اون ن ...

من شرایطم فرق داره شوهرم که نمیاد منم دیگه میتونم کمتر برم

منم به مامانش گفتم منم دیگه نمیام چرا پسرت خونه مادر من نمیاد گفت تو زنی فرق داره مردم چی میگن مگه م ...

وای دقیقا مثل من 

منم گفتم همینو شعور ندارن به خدا 

اتفاقا دامادشون آنقدر خوبه از این بیشتر میسوزم 

وای دقیقا مثل من  منم گفتم همینو شعور ندارن به خدا  اتفاقا دامادشون آنقدر خوبه از این بی ...

اره ماله من دامادشون خیلی خوبه همش به حال خواهرش غبطه  میخورم

خب آدم تا کی هی دروغ بگه به خدا آنقدر خجالت میکشم حس میکنم همه من به چشم یه آدم بدبخت میبینن 

منم همیشه مجبورم دروغ بگم

چیکار کنیم بخدا دلم میخواد بشینم یه دل سیر گریه کنم

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم