شوهر من نمیاد اصلااا سر یه اختلاف بزرگ که داشتیم کفته هیچ وقتم نمیام شما باشین چیکار میکنین
اینم بگم من با خانواده شوهرم یه ساختمونم بد جورم با هاشون اختلاف دارم و انتظار دارن من همیشه برم پیششون راهمون یکیه ناخواه میبینمشون و خیلیم سرد برخورد میکنن شما باشین چه میکنین
رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر شانس نداریم من بعضی زنا رو میبینم به خدا شوهراشون یه دقیقه از بغلشون جم نمیخورن برا من از خداش ...
مردا اکثرا اینطوری هستن من باشوهرم کلا تو خونه بگو و بخنده ولی از خداشه من خونه نباشم من اگه اون نباشه دلم براش تنگ میشه من یه سال نباشم اون اصلا دلتنگم نمیشه
خیلی سخته من شکستن پدر مادرمو میبینم من وشوهرم نمیومد منم تلافی کردم نرفتم چن بار نرفتم تنها ...
منم به مامانش گفتم منم دیگه نمیام چرا پسرت خونه مادر من نمیاد گفت تو زنی فرق داره مردم چی میگن مگه میشه تنها بیاد منم تو دلم گفتم ایشالله سر دخترت بیاد
حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...