2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نیاد خونه پدرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 84 پست
ن اصرار نمیکنم  ولی آدم حس میکنه بیوس همه با شوهراشون بیان تو تنها بری  حالا نیاد ولی لا ...

اره ولقعا قشنگ درکت میکنم منم شده یه غم بزرگ برام

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولقعا قشنگ درکت میکنم منم شده یه غم بزرگ برام

همه هم میدونن چرا نمیاد یعنی تا چن ساعت مهمونیا بگذره من میمیرم پدربزرگم همش میگه اخه چرا نمیاد 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
ن اصرار نمیکنم  ولی آدم حس میکنه بیوس همه با شوهراشون بیان تو تنها بری  حالا نیاد ولی لا ...

درکت میکنم چون دقیقا من مثل تو هستم خوشم نمیاد ریخت خانوادشو ببینم خونه پدر شوهرمم نزدیکه ماست هر روز میبینمشون 😤😤 وبا یه ادم کینه ی به تمام معنا طرفم  ولی چه میشه کرد باید به سازی سعی کن یه جوری دلش و نرم کنی من یکم بهتر شده ناگفته نماند ولی همچنان حرص میخورم از دستش 😫😫

همه هم میدونن چرا نمیاد یعنی تا چن ساعت مهمونیا بگذره من میمیرم پدربزرگم همش میگه اخه چرا نمیاد  ...

من اگه مهمونی خونه مادرم‌ باشه نمیرم چون خسته میشم هی بگن چرا شوهرت نمیاد

درکت میکنم چون دقیقا من مثل تو هستم خوشم نمیاد ریخت خانوادشو ببینم خونه پدر شوهرمم نزدیکه ماست هر رو ...

میشه بعضی وقتا حرف بزنیم این قضیه منو خیلی اذیت میکنه باز همدردیم

درکت میکنم چون دقیقا من مثل تو هستم خوشم نمیاد ریخت خانوادشو ببینم خونه پدر شوهرمم نزدیکه ماست هر رو ...

کاش خدا شوهرای مام رام میکرد من که دیگه خسته شدم

من اگه مهمونی خونه مادرم‌ باشه نمیرم چون خسته میشم هی بگن چرا شوهرت نمیاد

میفهمم آدم خیلی خجالت مبکشه 

تازه بیچاره خانواده من فقط همین داماد 

میفهمم آدم خیلی خجالت مبکشه  تازه بیچاره خانواده من فقط همین داماد

اره منم خواهر ندارم  دلم برا مامانم میسوزه میببنه همه دخترا با شوهراشون میان

تو هیچ دعوایی حتی بدترین ..خانواده هارو دخالت ندین

باور کن من دخالت نمیدم ولی شوهرم کم طاقته این اخرین بار پا شده به مامانم زنگ زده گفته بیا دخترتو ببر 😔خب چیکار کنم 

واقعا خواهر منم خسته شدم از بس همه جا تنها میرم باور کن به خانوادمم گفتم اگه درست نشه طلاق میگیرم ☹️

من الان دوروزه اومدم خونه مامانم که باهاش برم هئیت اون بیشعورم سرش با داداشاش گرمه نمیکنه یه توک پا بیاد ببینتم