2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نیاد خونه پدرتون؟؟؟

660 بازدید | 84 پست

شوهر من نمیاد اصلااا سر یه اختلاف بزرگ که داشتیم کفته هیچ وقتم نمیام شما باشین چیکار می‌کنین 

اینم بگم من با خانواده شوهرم یه ساختمونم بد جورم با هاشون اختلاف دارم و انتظار دارن من همیشه برم پیششون راهمون یکیه ناخواه میبینمشون و خیلیم سرد برخورد میکنن شما باشین چه می‌کنین 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهر منم نمیاد، بدون اینکه حرف و بحثی پیش بیاد، یه مدت نمیذاشت خواهرم هم بیاد، تازه 25سالی هست ازدواج کردن، اما حالا خواهرم میاد و میره با بچه هاش 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
شما میری؟؟؟

من خانوادش یه شهر دیگه ان مجبورم برم باهاش.اونام وقتی میان مجبورم باز دعوت کنم منم زور بهم داره وقتی اون نمیاد من برم اما چاره چیه

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
هیچ چیز مهمتراززندگیت نیست.اصرارنکن.تازه نیادبهتره

اره نیاد بهتره اما اینکه اون نمیاد ولی تو مجبوری بری سخته

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
من هفته ای حداقل۴بارمیرم وهمسرم هم حداقل سالی۴بار.تازه خیلی بهتره  چون همش نمیگه بابات محل نذاش ...

شما خونه مادرشوهرت میری

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
اره نیاد بهتره اما اینکه اون نمیاد ولی تو مجبوری بری سخته

من که خانوادشودوست دارم مخصوصا اجیاشو.

شایدواسه همین سخت نیست برام.البته شوهرمم به زورمیبرم خونه باباش.کلا انگارحال نداره جایی بره.اگه من نرم شایدسالیانه ۴باربیشترنره