2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز یک لحظه لطفا

132 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز شرمنده کسی تل گیر یا قاروق چی نمیشناسه اینجا اگه میشناسید لطفا ادرسشو بدین ممنون میشم  

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هستن اینا من مشهدم ولب نشنیدم اینارو😓

انگاری گلوی بچه چیزی میمونه این تلگیرا باماساژ درمیارن 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
انگاری گلوی بچه چیزی میمونه این تلگیرا باماساژ درمیارن 

اها من یکی وتوی توس ۸۵ انفرادی ۱۳ برو اونجا بپرس  شنیدم هست با یک ضربه میزنه میفته پایین یکی از دوستام رفته بود استخون تو گلوی بچه بوده پرت شده بیرون یک پیرزنه فک کنم 

سلام من یه بار رفتم کوچه حر معقولی ۱۴فک کنم اما اگه برین اون سمت میشه اول ساختمان و از هر کی بپرسین ...

ممنون عزیز دلم خداخیرتون بده ❤❤

اها من یکی وتوی توس ۸۵ انفرادی ۱۳ برو اونجا بپرس  شنیدم هست با یک ضربه میزنه میفته پایین یکی از ...

مرسی دستون درد نکنه خداخیرتون بده ❤❤

به اونا میگن بندبازکن 

مرسی اره پرس وجو کردیم گفتن که اینجا بهشون بندی میگن .سپاس🌹🌹

عزیزم منم مشهدی ام ولی تاحالا یه همچین اسمی اصلا نخورده به گوشم😐 میشه بگی چی هست؟؟

یسری از افراد غذایا حالا حبوبات یا آجیل و چیزای سفت تو گلدون گیر میکنه این افراد با فوت یا ماساژ درمیارن .

وقتی بمونه ناوشکن علائمیمث تب سرفه اسهال استفراغ و....داره و متاسفانه علم  پزشکی هیچ کاری نمیتونه بکنه