اگه اینجا بگم شاید بشناسنم میترسم کلا یه ترسی دارم همیشه با خودم
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه یه اشتباهاتی میکنن دیگه مهم اینه که قابل جبران باشه
دیشب جایی بودم با یکی یه شوخی هایی کردم خودش هم پا داد برای شوخی بعد که اون رفت حالم بد شد همش فکر میکنم ناراحت نشه فلان نشه بهمان نشه بهش پیام دادم گوشیش هم خرابه نمیدونم دیده خونده یا ندیده کلا اه از خودم متنفرم
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
دیشب جایی بودم با یکی یه شوخی هایی کردم خودش هم پا داد برای شوخی بعد که اون رفت حالم بد شد همش فکر م ...
وقتی خودش هم شوخی میکنه یعنی ناراحت نشده من بعضی وقت ها باهام یه شوخیایی میشه که همه فکر میکنن ناراحت شدم ولی اصلا تازه خودم کلی با اون شوخیا حال میکنم و میخندم مهم اینه که ببینی طرف واقعا داره شوخی میکنه یا نه
وقتی خودش هم شوخی میکنه یعنی ناراحت نشده من بعضی وقت ها باهام یه شوخیایی میشه که همه فکر میکنن ناراح ...
من خیلی شوخی میکنم میگم میخندم اما دوست دارم یه کم سر سنگین باشم تو جمع خانمها اینجوری هستم انگار دست و پام رو باز میکنن فکر میکنم انقدر تنهایی میکشم یکی رو دیدنی بد جور بد جور جوگیر میشم اه اه اه😭