2777
2789
عنوان

قرص/شربت اشتــها آور چى بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
صورتت چاق شده يا بدنت؟ من نميخوام بدنم چاق بشه!

همه جا....شوشو دوس داره😂صورتم ک عالیییی....

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=104279603]روزي يدونه ميخوري؟! قبل از وعده غذايي؟ چند وقته كه مصرف ميكنى و اينقدر زود نتيجه گرفتى؟!!![/QUOTE

روز اول یک چهارم روز دوم نصف روز سوم کامل روزچهارم ظهر یکی شب نیم ساعت قبل غذا....بعد ک ب وزن مطلوب رسیدی روزی یکی.....سیپروواسه بعضی ها خوب جواب میده مثل من واسه بعضی ها اصلاجواب نمیده..... طی این دوهفته ک مصرف میکنم همه متوجه تغییر شدن البته من زیاد لاغرنیستم ولی چون چاقی بهم میاد مصرف میکنم نه چاقی تپل هاااا..... البته درکنار ورزش....ازهیکل های تپل بدم میاد.....ازلاغری بیزازم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

سلام من از شرکت بهین دارو قرص فورس فکتور اصل را گرفتم خدایی عالی بود و جواب داد . خیلی دنبال کردم تنها نمایندگی اصلیش داخل ایران شرکت بهین دارو است . اگر خواستین بخرین از این شرکت خریداری کنید خیلی شرکت معروفی است . 

اینم ادرس سایتشون برید محصولات شونو ببینید متنوع است .

https://www.behindaruuu.com

اینم شمارشون است   09120304263  --  09197142162

سعی کن از یه ساعت قبل از وعده های غذایی چیزی نخوری.اب هم نخوری.بعد بشمار که تو هر وعده چند قاشق غذا میخوری.هر دفعه بیشترش کن.حتی اگه مجبور شدی به زور بیشتر بخور😅از ماست،دوغ،سالاد یا هر چیزی که اشتهاتو بیشتر میکنه استفاده کن.من دیدم این روش خیلی جواب داده😁

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤