یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو مغازه ها شمع و خرمای چهل منبر موجوده ۴۰ تا خرما هست با چهل تا شمع تو یه پلاستیک من ...
من اولین بارم بود میرفتم نمیدوستم شمع مخصوص دارن یه دوستم باهام اومد اون خنگتر از من رفتیم کلی شمع جعبه ای خریدیم هی مغازه داره میگفت شما اینهمه شمع میخواین چیکار ما هم مثلا نمیخواستیم ریا بشه چیزی نمیگفتیم اخرش رفتیم دیدیم ای دل غافل شمع ما با همه فرق میکنه خرما هم نداریم😂😂
زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
من اولین بارم بود میرفتم نمیدوستم شمع مخصوص دارن یه دوستم باهام اومد اون خنگتر از من رفتیم کلی شمع ج ...
عجیبه اخه مغازه ها مینویسن شمع چهل منبر موجوده این سری از مغازه ها امادشو بخرین شمع چهل منبر اون نخ داخل شمع هستش که اتیش میگیره ولی زیاد دیدم کسایی رو که شمع جعبه ای میاوردن و خرما هم از خودشون بود
اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…