2777
2789
من خودم الان‌ ی کیسه خرما با طعم‌ شمع دارم 😅شوهرم گفته بزار خودم میام درستش میکنم 

چرا طعم شمع میگیره شمع میره تو اتیش خرما تو ظرف جداست

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال ۱۰ تومن بود😅

مراسم جالبیه بد نیست هرکسی بره این مراسمو ببینه

امسالم اب نخود و شیرکاکائو پخش میکردن بین مردم؟

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
تو مغازه ها شمع و خرمای چهل منبر موجوده  ۴۰ تا خرما هست با چهل تا شمع تو یه پلاستیک  من ...

من اولین بارم بود میرفتم نمیدوستم شمع مخصوص دارن یه دوستم باهام اومد اون خنگتر از من رفتیم کلی شمع جعبه ای خریدیم هی مغازه داره میگفت شما اینهمه شمع میخواین چیکار ما هم مثلا نمیخواستیم ریا بشه چیزی نمیگفتیم اخرش رفتیم دیدیم ای دل غافل شمع ما با همه فرق میکنه خرما هم نداریم😂😂

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
هرسال همه چی پخش میکنن شیر چایی شربت اب نخود اش 

جالب میدونی چیه؟ هرکسی نمیدونه اب نخود چیه من دوستم همدانه بهش گفته بودم تو چهل منبر خیلی اب نخود پخش میکردن میخندید میگفت اب نخود چیه

اون زمان هوا خیلی خنک بود اب نخود میچسبید تو اون هوا

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
من اولین بارم بود میرفتم نمیدوستم شمع مخصوص دارن یه دوستم باهام اومد اون خنگتر از من رفتیم کلی شمع ج ...

عجیبه اخه مغازه ها مینویسن شمع چهل منبر موجوده این سری از مغازه ها امادشو بخرین شمع چهل منبر اون نخ داخل شمع هستش که اتیش میگیره ولی زیاد دیدم کسایی رو که شمع جعبه ای میاوردن و خرما هم از خودشون بود

جالب میدونی چیه؟ هرکسی نمیدونه اب نخود چیه من دوستم همدانه بهش گفته بودم تو چهل منبر خیلی اب نخود پخ ...

اره اکثرا فرق اب نخود و ابگوشتو نمیدونن ب هردوتا میگن ابگوشت امشبم سرد بود برادرشوهرم برامون اش اورد جاتون خالی خیلی چسبید

اره اکثرا فرق اب نخود و ابگوشتو نمیدونن ب هردوتا میگن ابگوشت امشبم سرد بود برادرشوهرم برامون اش اورد ...

نوش جان ایشالا به خواسته دلتون برسین همشهری جان