2777
2789
عنوان

آزاد و خودگردانه آزاد

120 بازدید | 17 پست

شهریه هاشون چقد اختلاف داره؟

شهریه پردازه روزانه رو نمیگما منظورم خودگردانه آزاده

لطفا اگ واقعا اطلاع دارید بگید و الکی قیمت نجومی نپرونید

...Life goes on

خودگران ارث باباتم میگیره

آزاد فقط ارث خودتو میگیره😂

ببین اگه پرستاری تو آزاد ۴۰ تومن باشه تو خودگران ۶۰ تومنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خودگران ارث باباتم میگیرهآزاد فقط ارث خودتو میگیره😂ببین اگه پرستاری تو آزاد ۴۰ تومن باشه تو خودگران ...

زنگ میزنم دانشگاه بر نمیدارن😐 دقیق بگن ببینم بزنم نزنم😂😂

...Life goes on

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ میزنم دانشگاه بر نمیدارن😐 دقیق بگن ببینم بزنم نزنم😂😂

اونا هیچوقت برنمیدارن

چه رشته ای مد نظرت هست؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

پرستاری و مامایی و علوم ازمایشگاهی و زدم هم ازاد هم خودگردان

باید صبر کنی نتایج بیاد

فکر کنم مهر نتایج اعلام میکنن از آبان شروع کلاساس

اونا هیچوقت برنمیدارنچه رشته ای مد نظرت هست؟

سال پیش شهرم با رتبه کشوری 71 هزار و رتبه سهمیه 31 هزار پرستاری خودگردان برداشته

من رتبم 34 هزاره نمیدونم امید داشته باشم یا نه تازه از سال پیشم افزایش ظرفیت داشته

...Life goes on

سال پیش شهرم با رتبه کشوری 71 هزار و رتبه سهمیه 31 هزار پرستاری خودگردان برداشتهمن رتبم 34 هزاره نمی ...

امید داشته باش

آزاد معمولا ظرفیت داره همیشه

سال پیش شهرم با رتبه کشوری 71 هزار و رتبه سهمیه 31 هزار پرستاری خودگردان برداشتهمن رتبم 34 هزاره نمی ...

چه خوب بااین رتبه،پرستاری اورده پارسال🤌😬😬

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️