2777
2789

چهل منبر تو لاهیجان برگزار میشه تو محلهای قدیمی یه چیزی مثل منقل میذارن توش اتیش روشن میکنن بعد بسته های کوچیک برنج و ظرف خرما میذارن بعد کسایی که میان تو این مراسم با خودشون شمع میارن میندازن تو اتیش برنج و خرما برمیدارن میگن برکت داره برنج میریزن تو برنجاشون خرماشم میخورن تا حاجت روا شن بسیار چرت میباشد فقط برای خوشگذرونی میان

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

لاهیجان داره

باید بری دم در چهل تا خونه که اتیش روشن کردن تو هر اتیش یه شمع بندازی یه خرما بذاری دم در صاحب خونه و یه کوچولو برنجی که صاحب خونه گذاشته دم در رو نیت کنی و برداری

بعد برنج ها رو قسمت میکنی بین کسایی که به یادشون بودی و برات عزیزن

اونا هم موقع درست کردن برنج روزانه نیت میکنن و اون برنجو قاطی برنجشون میکنن میپزن و میخورن

تو چهل منبر غذا هم خیرات میکنن من چندسالیه که دیگه نمیرم تو این مراسما حوصله شلوغی و سر و صدا رو ندارم اما مراسم قشنگیه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهل منبر تو لاهیجان برگزار میشه تو محلهای قدیمی یه چیزی مثل منقل میذارن توش اتیش روشن میکنن بعد بسته ...

خرما واسه صاحب خونست برنج برمیداری در عوض خرما رو میدی به صاحب خونه فقط من موندم اون خرماهایی که مزه شمع گرفته به چه درد صاحب خونه میخوره

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
من خودم لاهیجانیم بابا میدونم چیه میخاستم بدونم غیر من‌کیا دیگه میدونن😅دیدم خیلی طولانی توضیع دادین ...

خسته نباشی 😂حتما شب هم رفته بودی حاجت روا شدی 😂

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
خرما واسه صاحب خونست برنج برمیداری در عوض خرما رو میدی به صاحب خونه فقط من موندم اون خرماهایی که مزه ...

شن بابا مزه شمع کجا بود مادرشوهرم میاره خونه همشو میشوره میبره مسجد تو کلاس قرآنا میدن میخورن یکمشم بین فامیل پخش میکنه

البته عزیزم اشتباه گفتی خرما میزارن یکم برنج برمیدارن

زمان مجردیام یه بار رفتم فک کنم اونموقع هم خرما با خودم نبرده بودم 😂

اگ شلوغیشو فاکتور کنیم خیلی قشنگه

کلا مراسم جالبیه ولی من چندین ساله نه هیئت میرم نه چهل منبر 

فقط اگه کسی فهمید خرما با طعم شمع به چه دردی میخوره منم درجریان بذاره

اصلا خودم منبر داشتم😅خودم جدا شوهرم جدا

کجا داشتین کدوم محله؟

کلا مراسم جالبیه ولی من چندین ساله نه هیئت میرم نه چهل منبر  فقط اگه کسی فهمید خرما با طعم شمع ...

من خودم الان‌ ی کیسه خرما با طعم‌ شمع دارم 😅شوهرم گفته بزار خودم میام درستش میکنم 

زمان مجردیام یه بار رفتم فک کنم اونموقع هم خرما با خودم نبرده بودم 😂

تو مغازه ها شمع و خرمای چهل منبر موجوده 

۴۰ تا خرما هست با چهل تا شمع تو یه پلاستیک 

من اخرین بار رفتم ۵ تومن خریده بودمش فکر کنم واقعا ۴۰ تا ارزو کرده بودم😁😁😁😁