2777
2789
عنوان

از بیهوشی میترسم

225 بازدید | 14 پست

۶ روز دیگه عمل بینی دارم فقط از بیهوشی میترسم 

چجور حسیه؟خودت میفهمی که بیهوشی میشی؟

گفتی خیال تُ راحت هرجا که باشی میام سایه به سایت منم بهش کردم عادت❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اصلا نمیفهمی هیچی 

اون تا سه بشمره تو رفتی تو خواب عمیق 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

ببین ، دیدی میخواهی بخوابی اولش می ری تو هپروت بعدش دیگه متوجه هیچی نمیشی ، بیهوشی هم همینه یه خواب مدت دار

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

هیچی متوجه نمیشی

فقط تاسه میشمری و میری تو خواب عمیق

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یکی از بهترین حسایی که تجربه کردم 

چشاتو میبندی و انگار ده سال رفتی ی خواب عمیق

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

انقد حس خوبیه من یکبار تجربه دارم دوست داشتم دوباره بیهوش شم ولی به هوش اومدم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡