2777
2789
عنوان

امروز تو‌ حسینیه کفشامو دزدیدن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه

هرکسی هم اگه واقعا نداره حق نداره پول و وسایل کسی که زحمت کشیده براش بدزده 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
چرا نفرین میکنی شاید محتاج بوده 

به ادم محتاج مجوز دزدي ميدين؟! خدايي نكرده يكي از خونتون دزدي كنه بقهميد نيازمند بوده ازش ميگذريد؟! 

دزدي كوچيك و بزرگ هم نداريم ،دزدي دزديه ديگه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
حتما بش قیمه نرسیده از زورش کفشاروبرده دس خالی نره فک کن نذری توهم این بوده

به نظرت منطقی که گفتی موجه هست، کسی غذا بهش نرسه و‌کفش ببره؟؟ ضمن اینکه به کوچیک و بزرگ غذا رسید 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
به نظرت منطقی که گفتی موجه هست، کسی غذا بهش نرسه و‌کفش ببره؟؟ ضمن اینکه به کوچیک و بزرگ غذا رسید&nbs ...

معلومه ک ن دزدی دزدیه نگفتم منطقیه ب مزاح متن و تایپیدم بعدم گفتم بخاطر این ک دیگه کاری از دستت بر نمیاد فک کن اینارو هم نذر کردی بی خیالش شو

میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏🏻🙏🏻😊
به ادم محتاج مجوز دزدي ميدين؟! خدايي نكرده يكي از خونتون دزدي كنه بقهميد نيازمند بوده ازش ميگذريد؟!& ...

نه من نگفتم دزدی مجوز داره گفتم نفرین نکن چون نفرین برمیگرده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
محتاج دزدی میکنه!؟اگه به احتیاجه همه محتاجیم باید بریم دزدی....کعش منم بردن خیلی حس بدیه...

اره حسش خیلی بده

مخصوصا تو مجلس امام حسین که همه اومدن به نیت اینکه  دلاشونو پاک کنن

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
محتاج دزدی میکنه!؟اگه به احتیاجه همه محتاجیم باید بریم دزدی....کعش منم بردن خیلی حس بدیه...

میدونم چی میگی واقعا سخته که مالت و ببرن حالا شما که نمیدونی کی بوده و چی بوده نفرینش میکنی خدای نکرده برمیگرده به خودت ارزش نداره بخاطر دیگران بلای سر خودت بیاد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣