الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اون جايي كه خيلي دور انديشم! زودتر تاپيك ميزنم كه هم ايده بگيرم و هم تجربه كسب كنم!! بله آيين نا ...
رفتی جای افسر بشینی با اعتماد به نفس تمام بشین حتی اگه چیزی بلد نیستی جوری با صلابت باش و اعتماد به نفس جواب بده این خیلی مهمه که افسر بفهمه ریلکسی یا میترسی
راهنما زدن و اینه یادت نره ،خوب دقت کن کجا میگه پارک کن اگه مجاز نیست پارک کنی حتما بگو مجاز نیس به خاطر این چیزای ریز ردت میکنه
همون بار اول قبول شدم افسر خیلیییییی جوون بود و خوشگل قبلش که بیاد تو ماشین بابام زنگ زد گفت اصلا استرس نداشته باش گفتم بابام افسره انقددددر خوشگل و جوونه مطمعنم به جای چپ میرم راست افسره شنیده بود حرفمو بابام کلی خندید دیگه قطع کردیم افسره خندید گفت چشماتو ببند که اگر دوست دخترام بفهمن میکشنت کلا دیگه استرسم رفت خونشون😂ااانقدددر پسر باحالی بود دیگه از همون موقع به بعد با هم کلی صمیمی شدیم دیگه راهشون به خونمون باز شد تا چند ما دیگه هم با دوستم مراسم عروسیشون هست