2777
2789
عنوان

بارداری در 18 سالگی بده؟؟؟؟جواب بدید خواهشا نگرانممم

| مشاهده متن کامل بحث + 5457 بازدید | 60 پست

عزیزم من حرفی که دکتر بهم گفت رو میگم: تا ۱۸ سالگی رحم خانمها آمادگی کامل برای بارداری نداره

( الان استثناها میریزن سرم)

به نظرم شما اول از نظر جسمانی خودت رو قوی کن، چون بچه از وجود شما رشد میکنه و اونی که به مشکل میخوره شمایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من ۱۶ سالگی ازدواج کرد ۱۷ سالگی بچه دار شد

الان پششش۰شششششیییییمونه ماهم پشششششششیییمونیم

توروخدا هم خودت گناه داری هم بچت بنظرم یه دوسه سالی صبر کن 

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
چرا پشیمون؟

همش میگه کاش یکم بیشتر جوونی کرده بودم کاش بیشتر به خودم می رسیدم 

مامان منو تو۳۰ سالگی میدیدی انگار ۴۰ سالش بود😐 

همش میگه کاش یکم بیشتر جوونی کرده بودم کاش بیشتر به خودم می رسیدم  مامان منو تو۳۰ سالگی میدیدی ...

دقیقا منم همینو گفتم که از جوونیت لذت ببر ایشون ناراحت شدن 😞

پیج پسر کوچولوم  roham_asadiii
همش میگه کاش یکم بیشتر جوونی کرده بودم کاش بیشتر به خودم می رسیدم  مامان منو تو۳۰ سالگی میدیدی ...

خب شرایطم فرق میکنه .گفتم که تو شهر غریب ازدودج کردم میگم بچه بیارم که بااون انس بگیرم

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
خب شرایطم فرق میکنه .گفتم که تو شهر غریب ازدودج کردم میگم بچه بیارم که بااون انس بگیرم

مادر منم اهل یه شهر تو شمال استان فارس بود

به خاطر کار پدرم اومد جنوبی ترین نقطه استان فارس

من خودم ۱۳ سال تو غربت بودم

چی میگی شما😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو روحت😂😂😂😂😂دختر واست گزارش میزنن میترکیا😂😂😂😂🙄

کاربر خوبی بودم😥😁

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
بله سنت خیلی کمه. بعدشم هنوبایدصبرمیکردی ببینی سرنوشت برات چی رقم میزنه اگه خدایی نکرده زندگیت یاشو ...

ربطی نداره فامیلا ما چهارده سالشه یه دختر سالم و ناز به دنیا آورد بعدشم ازدواج تو سن کم بد نیست که دختر اگه آماده ازدواج باشه دختر فهمیده ای باشه ۱۳ سالشم باشه می‌تونه ازدواج کنه