2777
2789
عنوان

بارداری در 18 سالگی بده؟؟؟؟جواب بدید خواهشا نگرانممم

| مشاهده متن کامل بحث + 5449 بازدید | 60 پست

ارع خیلی هم خوبه جاریع من بیست سالشه داره دومین بچشو میاره ..فقط بحث سرگرمی وتنهایی نیس بچع به زندگی نور میده عشق میده موفق باشی

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ اجتماعی که نظر شخصیه و به نظر من شما هنوز دیدی از بچه داری نداری و واست زوده چون هدفت از بچه داری خیلی سطحی و بچگانه است 

بهترین سن بارداری 

در بهداشت جهانی حداقل ۲۰ هست یعنی ۲۰ تا ۳۵ سالگی 

اما اگه با وجود اینا بازم اصرار داری 

اقدام کن توی اایران رایج نیست 

اما همه جای دنیا 

باید خانوم ها قبل بارداری 

حداقل ۳ ماه قبل ( بهترین زمان ۶ ماه قبل ) از اقدام 

وضعیت جسمی خودشون رو چک کنن 

مشکلات رو برطرف کنن و بعد باردار شن 

تا هم بارداری خوبی داشته باشن 

هم خودشون بعد زایمان سالم باشن و شیر خوبی داشته باشن 

و هم بچه های سالمی داشته باشن 

چون از کلمه ی شوشو استفاده کردی نتیجه میگیریم هنوز خیلی زوده قشنگ ده سالی وقت داری 😑 خودت هنو بچه ...

حتما شرایطش فراهم نیس ک درکلاسی شرکت کنم وگرنه میرفتم...لفظ شوشو هم از کادبران همین نینی سایت اموختم ک همه میگفتن ..بزرگی به سن نیست.به عقله👌

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙

انشالله ک دیپلم داشته باشی.....حداقل اون بچه واس پایین بودن سطح تحصیلات مادرش  نخواد سکوت کنه و سرش پایین باشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
هدفتون ازبچه اوردن بله بچگانس بچه روبخاطروابستگی نیار بلکه بخاطر پرورش انسان سالم وصالح بایدباشه ون ...

وسیله سرگرمی اگه میخواستم عروسک میگرفتم .گفتم بچه بیارم که باهاش انس بگیرم و احساس غربت نداشته باشم..

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
انشالله ک دیپلم داشته باشی.....حداقل اون بچه واس پایین بودن سطح تحصیلات مادرش  نخواد سکوت کنه و ...

دیپلم دارم😒😐 ..دانشگاه هم خواستم برم تربیت معلم ددنیومدم دیگه نرفتم بقیه چیزارو 

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
ن زایمانت سخت نیست.بلکه مثل بقیه هست ولی درکنار بارداری به خودت برس و ازخودت مراقبت کن ان شااله چیزی ...

چشم ممنونم.بقیه که خیلی امید دادن نمیدونم چطور تشکر کنم😒😒😒😒😒

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
دیپلم دارم😒😐 ..دانشگاه هم خواستم برم تربیت معلم ددنیومدم دیگه نرفتم بقیه چیزارو 

با اهدافی ک شما  از بچه داری داری ی حییون خونگی جوابگو واستون بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

دوست خودمم پارسال 17 سالگی بچش دنیا اورد مشکلی هم نداشت..فقط گفتم بپرسم چون یکم ضعیفه بدنم که بعضیا واقعا خوب جواب دادن😕مگه آدم بچه برا سرگرمی میخواد..درست منظورمو متوجه نشدین انگاد

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
چشم ممنونم.بقیه که خیلی امید دادن نمیدونم چطور تشکر کنم😒😒😒😒😒

انجا ببینن سنت پایینه وقصد بارداری داری همه میریزن سرت😂...قبلش بروزیر نظر ی دکتر زنان خوب و پاپ اسمیر بده و قرص یدوفولیک مصرف کن

انجا ببینن سنت پایینه وقصد بارداری داری همه میریزن سرت😂...قبلش بروزیر نظر ی دکتر زنان خوب و پاپ اسم ...

باشه..نمیدونم مشکلشون چیه که اینجورین😕باشه .قرص اسید فولیک ک الانم دارم میخورم ..توکل بخدا

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
چرا بد باشه اتفاقا خوبم هست که فاصله سنیت با بچه ات کمه حوصله ات هم بیشتره.تو دوران بارداری بیشتر به ...

ممنونم ..چشم عزیزم انشالله به زودی خبر بارداریتو بدی 😊

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙