2777
2789
عنوان

تخمک گذاری بی موقع

128 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیزم هرکی تو این مورد تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه من چندروزه خرشحات لوسیونی داشتم امروز معذرت میخوام یه تیکه های لزج وکشداری که رگه های قهوه ای همراش بود ازم دفع شد تیکه های درشت و قابل واضح به نظرتون چی هستن اینا؟؟؟ من سیکلای نامنظمی داشتم تنبلی تخمدان کمی داشتم  تحت درمان بودم با ویتاگنوس و بعدش قرصای سیپروترون بعدسونو و آزمایش دکتر گفت هیچ نشونه ای از تنبلی نداری۳ماهی که قرص خوردم سیکلام ۲۷روزه شد ماهیم که دیکه قرص نخوردم همون۲۷روزه پری اومد

یاداوری کنم روز دهم سیکلم نزدیکی محافطت نشده داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم

به دکترم نگفتم

ولی اینترنتی که تحقیق کرده بودم دیده بودم طبیعیه و

میگن بعضی از لخته های خونی از دوران پریودی توی رحم جا مونده

با ترشحات بیرون میریزن و هیچ نگرانی نداره

البته ناگفته نماند من به سلامت دهانه رحم و اینام مطمئن بودم

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺
منم داشتم به دکترم نگفتم ولی اینترنتی که تحقیق کرده بودم دیده بودم طبیعیه و میگن بعضی از لخته های ...

عزیزم من سونوگرافی که دادم گفت هیچ مشکلی ندادی و رحمت پاک پاکه

اهرین قاعدگیمم بدون هیچ لخته ای بود معذرت میخوام واضح میگم خون روان و روشن