2777
2789
عنوان

خواب دیدن مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 43 پست

صدقه دادن و صله رحم و قربانی کردن عمر را زیاد میکنه و صد البته اگه پدر و مادر داری زیاد بهشون سر بزن من خیلی وقت پیش مثل تو شده بود ده سال پیش خیره خوابت چیزی نیست 

عزیزم من عجله ندارم چن سال پیش وسواس فکری گرفتم .الان هم اینطورشدم.شماهم خواب مثل من دیدین؟

مامانم میدید دقیقن مثل تو بود خوابش 

صدقه دادیم 

الان دیگ فکر نمیکنه خوابشم نمیبینه 

شجاعانه،خودت باش!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم

عزیزی،😘

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
,شماهم وسواس فکری گرفتتون یا خواب مثل من دیدی؟

من هم وسواس فکری گرفتم هم شبیه به خواب شما رو دیدم بعدش فقط با توکل کردن به خدا دلم آروم گرفت گفتم خدایا خودت منو آفریدی و فرزند منو پس خودم و فرزندمو به میسپارم تو بهترین نگه دارنده هستی

من هم وسواس فکری گرفتم هم شبیه به خواب شما رو دیدم بعدش فقط با توکل کردن به خدا دلم آروم گرفت گفتم خ ...

ممنون عزیزم دلم اروم گرفت باحرفاتون.ببخشیدسوال میکنم شماوسواس فکری ک داشتین درباره مرگ بوددکتررفتین ک خوب شدین؟

ممنون عزیزم دلم اروم گرفت باحرفاتون.ببخشیدسوال میکنم شماوسواس فکری ک داشتین درباره مرگ بوددکتررفتین ...

من همش فکر میکردم میخوام بمیرم یا یه اتفاق بد قراره برام بیفته کارم شده بود فقط شبها فقط گریه نه عزیزم دکتر نرفتم خودم خوب شد یه بحران بود که پشت سر گذاشتم

من همش فکر میکردم میخوام بمیرم یا یه اتفاق بد قراره برام بیفته کارم شده بود فقط شبها فقط گریه نه عزی ...

منم همین فکرارومیکنم .2روزرفتم دکترروانپزشک دارومیخورم.ممنون عزیزم ک جواب دادین

سلام دفعه قبليم كه اينجوري شدين در مورد مرگ بود؟

ميشه بگين ايندفعه و دفعه قبلي چيشد كه اينجوري شدين منم ي مدته اين جوري شدم و خيلي به مرگ فكر ميكنم هيچ كاريو نميتونم درست انجام بدم همش فكرم درگيره 

سلام دفعه قبليم كه اينجوري شدين در مورد مرگ بود؟ ميشه بگين ايندفعه و دفعه قبلي چيشد كه اينجوري شدين ...

سلام اره عزیزم.. دفعه اول ک اینجورشدم یکی ازدخترای فامیلمون فوت شده بوددیگه فکرمنم درگیرشد ک منم میخام بمیرم این جریان مال سال 84بودبعدش دکتررفتم 2سال داروخوردم خوب شدم ...این دفعه شهریورماه گذشته فکرم الکی رفت سراغ مردن ازاول رفتم دکتر8ماه داروخوردم الان خداروشکرخیلی بهترم دکترم بهم گفت وسواس فکری داری ...چه مدته اینطوری ؟شماهم فکرمیکردین الان دیگه میخاین بمیرین(البته دورجونت)؟

سلام اره عزیزم.. دفعه اول ک اینجورشدم یکی ازدخترای فامیلمون فوت شده بوددیگه فکرمنم درگیرشد ک منم میخ ...

منم حدودا ي ساله اينجورم ولي الان چهار پنج ماهه خيلي شديد شده همش كمو زياد ميشه هي خودمو قانع ميكنم كه هيچي نميشه ولي باز دوباره ميگم اگه اونجور كه فك ميكنم نباشه چي ماهه پيشم يكي از دوستام خاب ديده بود منو بابام توي باغيم ديگه از همون موقع حالم خيلي خرابه اصلا خيلي بده حتي ميترسم حرف بزنم در موردش 

البته من اونجوري نيستم كه در لحظه مثلن همچين احساسي كنم من مثلا نگران دوسه ماه يا سال ايندم كه برام اتفاقي بيفته

راستي ممنون كه جواب دادي ممنون ميشم راهنماييم كني منم خوب شم روانشناسم رفتم البته اين مشكلو باهاش مطرح نكردم در مورد چيزاي ديگه گفتم گفت بايد دارو بخوري ولي نميخام دارو بخورم ميگه بستني بخور خوبه ولي تاثيري نداره