2777
2789
عنوان

دعوا وقهرباشوهرم

220 بازدید | 17 پست

درراستای تاپیک دیشبم.باشوهرم بحث کردم بحث عرضه شد منم ک قبلاصدای ضبط شده خواهرشوهرموتوگوشی شوهرم شنیده بودم ک بهش میگف زنو بادکنک بزنی چرا میزاری ماشین برونه نزار اونوقت میره بیرون دنبال ک.....(ببخشیدا)میگرده وشوهرم همچنان خواهرشوآروم میکرد.گفتم بی عرضه تو غیرت داشتی ب خواهرت میگفتی خفه شواون ناموس منه.رفت اتاق دیگر خوابیدازصبحم باهم حرف نمیزنیم.انقد طرف اوناروگرفته ازش متنفرم

منم همسرم بخاطر خانوادش دیروز سرم داد کشید همه چی بهم گفت نکبت😒😭

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

چه خواهرشوهر گوه خوری داری ها

شوهر خودش صبح تا شب کتکش میزنه و تره خورد نمیکنه واسش ، عادت کرده فکر میکنه درستش اینه 

عوضی خانوم ، عصابم خورد شد 

چقدر بیکار و خاله زنی و احمقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین شوهر منه! مادرش زنگ زد بش کلی پشت سر خانواده من براش حرف زد شوهر احمقم هم تاییدش کرد!

صدای صبط شدش رو تو.واتس براش فرستادم و قهوه ایش کردم حسابی

خــــدا امیــد من است...
چه خواهرشوهر گوه خوری داری ها شوهر خودش صبح تا شب کتکش میزنه و تره خورد نمیکنه واسش ، عادت کرده فکر ...

آره شوهرش کتکش میزنه وبیکاره.با اینکه قسم ب این روز عزیزجزخوبی نکردم واسش

اخه یکی نی بگه خرشوهربیشور بتوجه چکار داری

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
اخه یکی نی بگه خرشوهربیشور بتوجه چکار داری

مثلا چندبارشنیدم موقع عیدگفتن واس زنت چیززیادنخریا.اینم با اینکه میخره اما ب اونا میگه نه نمیخرم باشه.بحث من اینه چرا عرضه نداری بگو زنمه میخرم😞

مثلا چندبارشنیدم موقع عیدگفتن واس زنت چیززیادنخریا.اینم با اینکه میخره اما ب اونا میگه نه نمیخرم باش ...

چقد بعضیا ذاتشون خرابه خداروشکر اینجوری نیستم

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤