2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب اعتقاداتت داره...مادر دوستم عاشورا لباس میشست پای دوستم همون روز شکست😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

نه فک نکنم.مگه لباس عروسه....شما هم کارت اینه دیگه..من شوهرم حوی شب عاشوزا که همه دارن زنجیر میزنن بش میگفتن بیا سر کار...په گناهه؟ پای برش پارچت که بزن برقص نمیکنی که

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

چه کناهی عزیزم؟؟؟؟؟؟ غیبت و دروغ و تهمت و....اینا گناهه.آخه کدوم حدیث و یا کدوم امام این حرف رو زده.؟؟؟؟ بدعت غلط در دین گذاشتن غلط و گناهه....شما پارچه ت رو ببر تو مراسم عزا آقا هم شرکت کن...نمیتونی شرکت کنی از تلویزیون گوش کن....

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
بستگی ب اعتقاداتت داره...مادر دوستم عاشورا لباس میشست پای دوستم همون روز شکست😐

لباس میشست.پا شکست؟ ربطش چیه! یعنی لباس کثیف میشه نشوریم ؟ خود دین که میگه نظافت نصف ایمانه چی گیگه پس! جلل الخالق

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)