2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین کمک

75 بازدید | 7 پست

سلام میخایم بیایم تهران مسافرت به نظرتون کجاها بریم از فست فود گرفته تا بازار برای خرید با قیمت مناسب و مکان تفریحی

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵خرداد برای خرید

ایران مال

چیتگر

پل طبیعت

تنگه واشی

امامزاده صالح و بازار تجریش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

سلام

عزیزم فست فود معروف ک زیاد داریم اما خب نشاط توی ستارخان تهران خیلی معروفه

جای تفریحی : برج میلاد_پارک جمشیدیه_آبشار تهران_پارک نهج البلاغه_دربند_دریاچه چیتگر که توی اونجا رستوران های بام لند خوبه اما گرون! _کاخ سعد آباد و خیلی جاهای دیگه.... 

و اینکه مراکز خرید خب امام زاده حسن _برای کفش سپه سالار _هفته تیر و جاهای دیگه 

بهارستان قیمت کفش هاش و تنوع هاش عالیه

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
۱۵خرداد برای خرید ایران مال چیتگر پل طبیعت تنگه واشی امامزاده صالح و بازار تجریش

15 خرداد قیمتاش مناسبه؟ 

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
15 خرداد قیمتاش مناسبه؟ 

اره باید ی کم بگردی

من رفتم مانتوی ۳۰۰تومنی بود مانتوی ۷۰،۸۰تومنی ام بود

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.