2777
2789
عنوان

کمکم کنین

58 بازدید | 12 پست

سلام اومدیم مشهد قیمتها فاجعه است بوستان غدیرم که میگفتن خیلی چرته سرهیچ وپوچ یه چادر زدن شبونه شصت میگیرن تاریک وسوت وکور فعلا جا پیدا نکردیم ترخدا پارک خوب برای چادر زدن میشناسین با بچم یخ زدیم تو سرما

برو یه هتل ارزون

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین دارالحجه بخوابین

کجا هست عزیزم بخدا بچم سه ساله است یخ کردیم خیلی قیمتها افتضاح گرونه این بوستان غدیر خیلی مضخرف بود تاریک تاریک ترسیدبه همسرم گفتم نریم ترخدا فعلا داریم خیابونها رو میگردیم

دارالحجه زیر زمین حرمه پتوام میدن میتونین شب تا صبح بخوابین فقط شلوغه دیگه و رفت و امدم زیاده

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
کجا هست عزیزم بخدا بچم سه ساله است یخ کردیم خیلی قیمتها افتضاح گرونه این بوستان غدیر خیلی مضخرف بود ...

یکی از رواقای خود حرم امام رضاس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دارالحجه زیر زمین حرمه پتوام میدن میتونین شب تا صبح بخوابین فقط شلوغه دیگه و رفت و امدم زیاده

خداخیرت بده به همسرم گفتم برگردیم حرم پیداش کنیم خودمون پتو داریم میذارن ببریم یانه 

خداخیرتون بده به خدا بغض تو گلومه گفتم هیچ جا نمیشه پیدا کرد الان با توجه به شب تاسوعا به نظرتون راه میدن بخوابیم چه جوریه شرمنده سوال میکنم چون به شدت خسته ایم کل شب همسرم دیشب رانندگی کرده

خداخیرت بده به همسرم گفتم برگردیم حرم پیداش کنیم خودمون پتو داریم میذارن ببریم یانه 

نمیدونم پتو رو بپرسین شاید گذاشتن بعید میدونم یدونه ببر بگو برای بچس ؛ قسمت خانما تا اونجایی که میدونم جداست ، خانوادگیشو نمیدونم داره یا نه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خداخیرتون بده به خدا بغض تو گلومه گفتم هیچ جا نمیشه پیدا کرد الان با توجه به شب تاسوعا به نظرتون راه ...

همه شبا هست احتمالان الانم باشه ولی شلوغه ، دعا میکنم ان شاء الله خود امام رضا میزبانتون بشن راحت جا گیر بیارین