2777
2789
عنوان

اسیب دیدن کیسه اب در هفته های اول بارداری امکان داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 36 پست
ما هممون این دوران رو گذروندیم درکت میکنم ،ولی وقتی بچتو به دنیا آوردی با خودت میگی اهههه چقدر بیخود ...

اتفاقا منم  از همون بچگی استرسم خیلی زیاد بود..یه مدتی دوران مجردی تحت نظر دکتر دارو استفاده کردم و بهتر شدم..اما خوب بارداری شرایطش سخت تره و متفاوت تر...هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال باشم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه سونوی قلب رفته بودم اونقدر استرس داشتم که قلب خودم تو دهنم داشت میزد ،اونقدر گریه کردم به من ...

عزیزم...تو که بدتر از منی...

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
دارم میگم بهت که الان میزنم تو سرم میگم چرا اونقدر خودمو عذاب دادم 

الهی منم بعد داشتن یه بارداری خوب به این روزام بخندم....مرسی عزیز دلم که کمکم کردی....واقعا ازت ممنونم 

الهی منم بعد داشتن یه بارداری خوب به این روزام بخندم....مرسی عزیز دلم که کمکم کردی....واقعا ازت ممنو ...

انشالله ،حتما به همچین روزی میرسی ،خیلی عادی زندگی کن ،میوه زیاد بخور ،غذاهای سالم بخور ،خدای نکرده مریض شدی به هیچ وجه قرص نخور ،کارای سنگینم نکن همینارو رعایت کنی حله 😁

انشالله ،حتما به همچین روزی میرسی ،خیلی عادی زندگی کن ،میوه زیاد بخور ،غذاهای سالم بخور ،خدای نکرده ...

انشالله..فدات خواهری😘😍