2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون من باردارم

77 بازدید | 9 پست

من امروز پنجمین  روز هست که پریودیم تاخیر داشته تا الانم سابقه نداشتم.فقط حالت تهوع  دارم  به بو حساسم. دیروز آزمایش بتا دادم که منفی بود .امروز با دکتر آزمایشگاه  که همکارمه  صحبت کردم میگفت برای تست بتا زود بوده ممکن اون منفی کاذب باشه.شما تجربه ای دارید؟

زود نبوده اگر باردار بودی به احتمال ۹۹ درصد تست بتا نشون میداده

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من با چهار تاخیر رفتم تست بتا دادم

چهار روز تاخیر بی بی چک هم نشون میده چه برسه به ازمایش خون

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

نه عزیزم باردار نیستی آزمایش تو همون روز موعود نشون میده

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

معمولا نشون میده اما خلافش هم هست من همینجا دیدم کسی که گفته بعد از ده روز تازه ازمایشم مثبت شده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم با پنج روز تاخیر باید مشون می داد دیر نبود با یه روز تاخیر یا حتی قبلشم آز خون نشون میده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

عزیزم من هفت با هفت روز تاخیر پریود شدم،تا ده روز تاخیر صبر کن اگ پریود نشدی بی بی چک بزن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..