2777
2789
عنوان

اسیب دیدن کیسه اب در هفته های اول بارداری امکان داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 36 پست
نه بابا عزیزم کیسه آب کجا بود😂😂 اونا ترشحات بارداریه طبیعیه

نخند بهم ...بخدا نمیدونی ادم اگاهی نداشته باشه و تو شهر غریبم کسیو نداشته باشه ازش بپرسه..دعا میکنم هیچ کسی جای من نباشه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا کیسه آب نیست . ساک بارداریه با کیسه زرده .

مرسی گلم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
عزیزم ، دلم برات خیلی سوخت، چرا اینقدر نگرانی، تو بارداری اونقدر سختی ها هست که نگو، از الان استرس د ...

نمیدونی چی میکشم که..ممنون که جواب دادین 

خب هفته های اول همینه پد بذار ایراد نداره ترشحات سه ماه اول بارداری زیاده 

مرسی دوست خوبم..چشم 

اوووه نگران نباش بابا ترشحات بارداریه ،لامصب تا آخرشم‌ هست ،ورشکست شدم از بس پول به پد روزانه داده ب ...

چیکار کنم نمیدونم دیگه..چون سابقه عفونت و زخم رحم داشتم....گفتم اون باعثش شده‌...داشتم سکته میکردم 

عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی مامان خانوم 

قربونت عزیزمم....انشالله 

اینقدر استرس نداشته باش ،اینجوری خودت داری بیشتر به اون فندق آسیب میزنی،بیخیال باش بسپرش دست خدا

سپردمش دست خدا..ولی خوب استرسو هر جوری هم که کنترلش میکنم بازم زورش از من بیشتره 

نخند بهم ...بخدا نمیدونی ادم اگاهی نداشته باشه و تو شهر غریبم کسیو نداشته باشه ازش بپرسه..دعا میکنم ...

عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدی

اخه نگرانیت الکیه خودتو فقط اذیت میکنی وگرنه جوجه طلایی اون تو جاش خوب و محکمه

تو همین سایت هفته به هفته بارداری رو بخون یکم اطلاعات بگیر❤

عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدی اخه نگرانیت الکیه خودتو فقط اذیت میکنی وگرنه جوجه طلایی اون تو جاش خوب ...

نبخدا ناراحت نشدم...مرسی که کمکم کردین..الهی خیر ببینین 

سپردمش دست خدا..ولی خوب استرسو هر جوری هم که کنترلش میکنم بازم زورش از من بیشتره 

ما هممون این دوران رو گذروندیم درکت میکنم ،ولی وقتی بچتو به دنیا آوردی با خودت میگی اهههه چقدر بیخودی استرس داشتم ،من خودم خدای استرس بودم ،پدرمو درآوردم ،واسه همین دارم بهت میگم ریییلکس باش 😊