2821
2789
عنوان

حساسیت فصلی .....خسته شدم کمکم کنید

103 بازدید | 16 پست

سلام 

شبتون بخیر

از صبح صد بار عطسه کردم به حدی که گلوم میسوزه....از بینیم ک کلا نمیتونم نفس بکشم گرفته ....چشام میسوزه و اشک میاد !

اولین تابستونیه ک اینجوری شدم 

چیکار کنم؟کلافه شدددددم😢😢😢😢

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااااي منم دقيقااااا همينجوريم از ديشب ٢بسته دستمال كاغذي مصرف كردم داشتم ديوونه ميشدم تا اينكه ٢تا انتي هيستامين خوردم +يه نخ سيگار خوب شدم

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
وااااي منم دقيقااااا همينجوريم از ديشب ٢بسته دستمال كاغذي مصرف كردم داشتم ديوونه ميشدم تا اينكه ٢تا ...

اگه این قرص داشته باشیم😢😢😢

اگه این قرص داشته باشیم😢😢😢

عزيزم بفرس برن بخرن 

ابه رو اتيش

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
لوراتادین  برای حساسیت خوبه کم عارضه هست و کلا آب روی آتیشِ

شما استفاده کردی؟

انتی هیستامین بخرم یا اینو

شما استفاده کردی؟ انتی هیستامین بخرم یا اینو

خودم و شوهرم

هر دو مصرف کردیم و خیییللللی هم راضی بودیم

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
خودم و شوهرم هر دو مصرف کردیم و خیییللللی هم راضی بودیم

حتمارمیخرم خیلی کلافه شدم برا امضات صلوات فرستادم

مرسی از کمکتون 

حتمارمیخرم خیلی کلافه شدم برا امضات صلوات فرستادم مرسی از کمکتون 

امیدوارم زودتر خوب بشی

وقتی میری داروخونه از دکتر خود اونجا بپرس که چه قرصی بگیری بهتره

ممنون عزیزم 

من هم برای امضای شما صلوات فرستادم

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
2825
2823
2791
2779
2792