2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برید مسافرت گناه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 35 پست

قال على (ع): ان الله...اختار لنا شيعة ينصروننا و يفرحون بفرحنا و يحزنون لحزننا.

على (ع) فرمود: خداوند براى ما، شيعيان و پيروانى برگزيده است كه ما را يارى مى‏كنند، با خوشحالى ما خوشحال می ‏شوند و در اندوه و غم ما، محزون مى‏گردند. (غررالحكم،ج ۱، ص۲۳۵)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به عنوان یک شیعه به طور خانوادگی مسافرت و شادی تو این دو روز رو جایز نمیدونیم،حتی شوهرم که شغلش آزاده و مغازه داره این دو روز مغازه رو باز نمیکنه چون میگه کسب در آمد تو این دو روز برکت نداره،حالا هرکس عقده ای داره

بلندترین فریاد من سکوت من است...

عزیزم اهل بیت هیییییچ نیازی به عزاداری ما ندارن این ما هستیم که برای ارتقای بعد معنوی و روحیمون حتی برای رفع مشکلات دنیامون به توسل به اونها نیاز داریم... 

خدا اونها رو وسیله ای برای بهبود حال خودمون قرار داده بهتره این دو روز به عزاداری یا حداقل تو خونه بگذره تا شادی

دور از جون عزیز ادم میره که ما  نمیریم سفر... 

ضمیرتون پاکه که دوست دارید حرمت نگه دارین برای منم دعا کنید لطفا

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
اگه همه كارتون به جاست نماز و روزه و.... اره نرين ولي اينكه اين دو روز مسلمون بازي دربياري الكيه

یکی رو می شناسم مسلمون درست و حسابی نبود ولی تو محرم و ماه رمضون به احترام امام حسین و ماه عزیز خدا رعایت می کرد

آخرش یه مسلمون عالی و بی نظیر شد و در نهایت هم مثل امام حسین بی سر شهید شد

کلا احترام نگه داشتن چیز خوبیه

دیگه احترام امام حسین رو غیر مسلمون ها هم نگه می دارن 

من نمیدونم مسافرت،گناهه یا نه، به دلت رجوع کن ولی میدونم اگه بری شمال صد درصد گناهه.😄

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
من مسافرت غیر زیارتی رو تو این دو روز نمیپسندم. چون روز شادی شیعیان نیست.  بالاخره یا من شیعه ...

دقیقا روز تاسوعا و عاشورا خیلی سنگین ه و مسافرت های تفریحی رو درست نمی دونم