2777
2789

خدا شاهده پدر بیچاره ام خیلییییی به پدر مادرش محبت کرده پول هم که تا دلتون بخواد به پدر مادرش داده که تو آسایش باشن پسرای دیگه همیشه میگن حمید داره از حمید بگیر...همش دروغ

یه مدت مریض بودن همششش خونه ما...بابام میگه خداروشکر مادر بهتر شدی سعی کن فعالیت داشته باشی مادرش برگشت به بابام گفت خفه شو فلان فلان😐😐😐😐...جالبه پسرای دیگشو بیشتر دوست داره...باورتون میشه همین پسرش که باشه عموم.. رفته بود خونشون یه توالت فرنگی کنار تختش گذاشته بود که همونجا کارشو کنه؟!!!! 

ديگ دلیلشو خدا میدونه...بدبخت معذب شد بعد از چند روز اومد پیش ما... الان میگه زنگ بزن به سعید زنگ میزنه یک ساعت قربون صدقه اش میره...سال تا سال زنگ نمیزنن اینقدددررر بی عاطفه ان که هر چی بگم کم گفتم..فقط کافیه بیاد پیشش اینقد میبوستش که حد نداره...باورتون میشه ما زنگ میزنیم به عمه ام میگیم تو رو خدا یکبار زنگ بزنین به پدر مادرتون ..یا حتی مادر مادرم باز بچه هاش شعورشو دارن این کارارو انجام نمیدن فقط یکی از بچه هاش دیر به دیر میاد سر میزنه راحت برگشت به بچه های دیگه اش گفت فلان بچه ام به اندازه ده تای شما نمیشه از نظر عزیز بودن...توروخدا نگین خدا اجرشو میده ثوابشو میده...من صبرم لبریز شده چه برسه به مادرم...از کت و کول افتاده...هر چی هم به بقیه میگیم میگن ما نمیتونیم...بعد زووورم میگیره همونا هم عزیز ترن😤😤😤😤😤😤

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف مكرر حق مسلم ميشه....خوبى پدرتون به چشمش نمياد 

البته پدرتون در هر صورت وظيفه داره در قبال مادرش و بايد خدمت كنه بهش اما مادرتون وظيفه نداره و اگه خسته شده به پدرتون بگه پرستار بگيره براى مادربزرگت

مادر بزرگ منم اینطوریه البته مادر مادرم ،،،یکی از دایی هامو مادرم هرروز میرن کاراشو‌میکنن بعد پیش همه میگه من فقط چهارتا بچه دارم (ذاییمو مادرمو حساب نمیکنه)

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند همینه

حتی مادر؟!

من خیلی چیزا رو تعریف نکردم...مادر بزرگم(مادر شوهرش) خیلی بدی کرد به مادرم...ولی مامانم میگخ بخاطر خدا...خدا که میبینه...میگم بس کن محبت بهشون بی فایده اس...تهش فحشش برای ماست

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
تقصیر پدر شماست،،،،،،،،، ک نمیتونه تعادل برقرار کنه "" مادرتون زن زندگیش نه مستخدم 

مادر من یه مدت نمیتونست نگه داره شهر دیگه بودن... بابام هم گفت زنم نمیتونه پاش درد میکنه اونا هم میگن ما نمیتونیم...واقعا اینو قبول دارم بابام از همون اول سنگ زیرین بود...این که مادرشه به جای دستت درد نکنه میگه تو خفه شو

مادربزرگ من چون فقط پسراش بهش میرسیدن،خب اونم فقط پسراشو دوست داشت..البته خونه ما و عمو کوچیکم راحت‌‌‌تر بود.. عمو بزرگم میومد به زور میبردتش خونه خودش، ولی عمه‌هام سالی یه بارم سراغشو نمیگرفتن

فقط ادعاشون زیاد بود

🖤

خدایااااا قشنگ قضیه پدر بزرگم اینا تعریف کردی . اونم مادرش پیششون زندگی می‌کنه مادر بزرگم از مهربونی یا حالا هر چی اینقدر به مادرشوهرش محبت می‌کنه اینقدر هواش رو داره ولی مادر شوهرش فقط و فقط به فکر بچه های دیگشه... یعنی زنگ میزنه بهشون هی محبت می‌کنه بهشون تمام حقوقش دست اوناست ولی هزار تومن خرجی نمیده به پسر و عروسش که دارن ازش نگهداری میکنن، نمیگم که باید بدن از مادر که در این سن انتظاری نباید داشت ولی آدم زورش میاد یکی دیگه زحمتت رو می‌کشه یکی دیگه مهر و محبتش رو میبینه‌... برای مادر بزرگ خودم و مادر تو از خدا آرامش می‌خوام ❤️

ولی مادرت اونقدر هم وظیفه‌ ای نداره یعنی بابات مجبورش می‌کنه کاری بکنه برای مادر خودش؟؟؟؟