2777
2789
عنوان

اگه بهتون خیانت بشه میبخشید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 236 پست
ولم نمیکنه ، متاسفانه من خیلی مهربونم دلم نمیاد عذاب کشیدن کسیو ببینم همیشه ام چوب این مهربونیمو خور ...

اگه اینجوریه برنگرد، شاید بیشتر کسایی که اینجان تجربه نکردن شرایط مارو، ولی من که تجربشو دهشتم بهت میگم، اگه مطمین نیستی برنگرد، من اگه بچه نداشتم به التماساش اصلا گوش نمیکردم، طلاقمو میگرفتم،میذاشتم خودشو بکشه. ولی چون بچه دهشتم اونم دختر، دلم واسه بچم سوخت و یه فرصت فقط یه فرصت بهش دادم، که آحرین فرصتشه. تازه من تو همه چی هم از شوهرم سرترم، هم هز لحاظ تحصیلی که کارشناسی ارشدم، هم از لحاط خانواده و ... . ولی خدا شاهده یه بار تا حالا به روش نیاوردم. در ضمن من حق طلاقو گرفتم بعد برگشتم، ماشینشم زد به اسمم، البته خودش این کارو کرد و گفت که من هرچی که دارم و در آینده خواهم داشت به اسم تو میزنم و عاشقتم و از این حرفا. میدونم واقعا دوسم داره، ولی نوش دارو بعد از مرگ سهراب، چه فایده. 

تو هم اگه برگشتی اصلا نذار بچه دار شی، حق طلاقم بگیر بعد برگرد. ولی من جای تو بودم و بچه نداشتم جدا میشدم. باز خودت شوهرتو بهتر میشناسی، سبک سنگین کن ببین میتونی تحملش کنی و بهش یه فرصت بدی.

🙂😊
ن خواهش میکنم راحت باش     پس برنگردم ؟ چون به قول شما حتی حاضر نیست از مالش بگذره

چند سالته ،وضعیت مالی ،ظاهری ،خانواده خوب داری که بعد طلاق مورد خوب برای ازدواجت بیاد،اگه داری جداشو 

،هیچ وقت از روی دلسوزی با کسی زندگی نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه من خودش کرم داشت تو جم عشوه میومد کاملا متوجه میشدم بعدم به قول شما اگه نخوای ارتباط برقرار ...

از اینده این مسئله خیلی میترسم خیلی ولی من پیام هایی که برام فریتاده رو شات گرفتم سپردم دست یه دوست مورد اعتماد تمام تماس های بی پاسخش و پی ام ها و مسیج هاشو اسکیرین دارم 

الان همش میگم اگه صدام در بیاد بی گناه اعدام میشم

چند سالته ،وضعیت مالی ،ظاهری ،خانواده خوب داری که بعد طلاق مورد خوب برای ازدواجت بیاد،اگه داری جداشو ...

28 سالمه ، خانوادم خداروشکر خوبن دوسم دارن ظاهرمم خوبه خودمم شاغلم حسابدارم 

از اینده این مسئله خیلی میترسم خیلی ولی من پیام هایی که برام فریتاده رو شات گرفتم سپردم دست یه دوست ...

به یه بزرگتر بگو که به گوش دختر داییت برسونه از ما گفتن بود اصلا هم رودر رو نشو باهاشون 

28 سالمه ، خانوادم خداروشکر خوبن دوسم دارن ظاهرمم خوبه خودمم شاغلم حسابدارم 

فکر میکنی اگه برگردی به شوهرت دختر عمت ول کم هست به خصوص که الان که باعث طلاقش شدی؟؟؟

از کجا اینقدر با اطمینان میگی فقط در حد حرف زدن بوده ؟

تازه 1 ماه بود که دوستیشون عمیق شده بود اونطور که دختره میگفت اون اول مقاومت میکرده ولی این اواخر میدیدم که دختره ام دوس داشت که باشوهرم باشه 

شوهرم که میگه اگه میخواستم خیلی راحت ترتیب دختره رو داده بودم 

فکر میکنی اگه برگردی به شوهرت دختر عمت ول کم هست به خصوص که الان که باعث طلاقش شدی؟؟؟

اون از خداش بود از شوهرش جدا شه از ترس پدر و مادرش بود صداش در نمیومد چون یه نامزدی هم کرد بهم خورد 

به یه بزرگتر بگو که به گوش دختر داییت برسونه از ما گفتن بود اصلا هم رودر رو نشو باهاشون 

به مادرم گفتم .گفت صدات در نیاد بی محلی کن خودش پا پس میکشه رابطه هارو خراب نکن دایی مشکل قلبی داره اگه اوفاقی براش بیفته ازت نمیگزرم از طرفی ههم شوهرم بدونه پسررو میکشه چند باری تو جمع متوجه نگاهش شده و من از این مسئله استفاده کردم و اینجوری ارنباطمو کم کردم بهش گقتم چون تو از یاسر خوشت نمیاد منم نمیخوام باهاشون ارتباط داشته باشم وگرنه از نرفتن من تو جمع اونا حسابی متعجب میشد

وا چرا اين باعث طلاقش شده باشه هرزه گري خودش بااعث طلاقش شده

نه نه منظورمو بد رسوندم اون که اره منظورم این بود که اون دختره الان پیش خودش میگه فلانی مقصره و ...