2777
2789
عنوان

اگه بهتون خیانت بشه میبخشید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دلیلت و میگی 

چون خودمو میشناسم میدونم از مردی که خیانت کنه چندشم میشه و اعتقاد دارم مردی که خیانت کرده و‌مزه اش رفته زیر دندونش درست نمیشه شاید چند ماه یا یک سال صبر کنه تا ابا از اسیاب بیوفته اما بارم تکرار میکنه 

همه زنایی که میان میگن شوهرم بار سوم بهم خیانت کرد همینطوری بار اولو‌و دوم و بخشیدن شده این 

البته بازم خیانت با خیانت فرق داره 

جنسی 

تلفنی 

قرار

چت 

متفاوته ...

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
باید اول ریشه خیانت بررسی بشه.مطمین باشید خیانت ریشه در یک نارضایتی داره.حالا یا نارضایتی عاطفی بوده ...

خودش که میگه به خاطر اینکه با مادرم قطع ارتباط کردی منم دختر عمه اتو واسطه کردم که تو رو با مادرم آشتی بده ولی دختر عمه ام گفت ابراز علاقه بوده بهش گفته بدون تو نمیتونم زندگی کنم و فلان   ...

به نظرم تکرار کنه ولی الان خیلی پشیمونه 

اگه میدونی تکرار میکنه پس تا بچه نداری و.جوونی جدا شو، و دختر عمت هم حسابی بی آبروش کن.

ولی اگه شوهرت واقعا عاشقته دوستت داره و یبار اشتباه کرده پشیمونه و میدونی تکرار نمیکنه ببخشش ولی اگه ماشین ملک داره بنامت بزنه تعهد محضری بگیر ازش

خدای مهربونم شکرت
3 سال با دختر عمه ام ک شوهر داره دوست شدن 

😐😐چرا واقعا ؟!!!

یعنی ما زنا اینقدضعیفیم ؟!!!که الان بجای اینو شلوارشو رو سرش پاپیون کنیو کات داری فکر میکنی ببخشیش 😳🤕

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
چرا دلیلت و میگی 

من اگه بودم ی فرصت بهش میدادم ک خودشو نشون بده و ازش قول میگرفتم ک اگه تکرار شد جدا میشم ی فرصت ک بعدها دلم نسوزه کاش ی فرصت بهش میدادم.... بهتره بریدمشاوره...و اینکه بچه دار نشید... تازه علت خیانت رو ببین شاید ی جای ادم کم گذاشته

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
باید اول ریشه خیانت بررسی بشه.مطمین باشید خیانت ریشه در یک نارضایتی داره.حالا یا نارضایتی عاطفی بوده ...

یکی از اشناهای ما صیغه کرد. دلیلش این بود: زنم خیلی بهم شک داشت منم خسته شدم از اثبات خودم! حداقل اینجوری شک بی مورد نداره که عذاب بکشم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نمیدونم ولی من خودم نمیبخشم بدترین چیز برای من خیانته توزندگی ولی هرکسی یه ملاکی داره خودت سبک و سنگ ...

مشاور گفت طلاق بگیر چون تو یه خانواده مریض رشد کرده نمیتونه خوب باشه