2777
2789
نفریچهل تومن بخوابونیدبانک مسکن سال دیگه نفری۸۰ میده میشه ۱۶۰ اگر طلایی چیزی ام داری بفروش بخر .البت ...

الان ماشهرستانیم البته خونمون نوسازه و بزرگ قیمت شد یک میلیارد و ۲۰۰ ولی خب خونه ی ارزونم هست تا ۳۰۰ اینا 

نور بر تاریکی پیروز است💪

ما هم هر ماه مقداری ک لازم بود رو برای خرجمون نگه میداشتیم و بقبه رو سپرده میکردیم.البته دوتامون شاغلیم...خیلی کم لباس و کیف و کفش و وسایل برای خونه میخردیم...بعدشم وام مسکن گرفتیم ی خونه خوب خریدیم ی مقدار از پولمون کم بود بخاطر همین دوسال خونه رو رهن میدادیم بعد ک جور شد اومدیم تو خونمون...چند سال میگذره و الانم باز با وام و اینا تونستیم ی واحد آپارتمانی بگیریم....

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ۶۰ متری خریدم تهران دهنم سرویس شد از بس دارم قسط و بدهی میدم. (از هیچ کس هیچ کمکی نگرفتم حتی ه ...

منم عین شما تقریبا ...

میشه بپرسم چه محلی اگه اشکال نداره؟🙈🙈

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
ما ماهی ۶ میگیره ولی خیلی کم میتونیم پس انداز کنیم ماهی ۲ تومن قسط میدیم ۲ تومن خرج دوا دکتر و ماشین ...

عزیزم تو  یکی  از تاپیک های قدیمی ک درباره موریانه بود  پست  شما  رو خوندم   چند تا   سوآل داشتم   میشه دخواست  بدم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
گلم طلا اگر با طلای جهانی یکی شه گرمی ۷۰۰ تا ۸۰۰ باید باشه

اونخ ک طلا با طلای جهانی بخواد یکی شه اونوخ ارزش پولمونم با پول جهانی یکی هست؟؟ اون ور ابیا حقوق دوماهشون ب دلار میتنن ی ماشین صفر بخرن حالا ما باید کل عمرمونو جون بکنیم ک حالا بتونیم ی ماشین مدل پایین بخیریم تازه اونم با کلی وام

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ما ماهی ۶ میگیره ولی خیلی کم میتونیم پس انداز کنیم ماهی ۲ تومن قسط میدیم ۲ تومن خرج دوا دکتر و ماشین ...

عزیزم ۶ تومن کم نیست اگه مدیریت درست داشته باشید.مکه چندتا بچه دارید ک کمه

منم عین تو بودم ... از همون اول عقد مون به فکر خونه بودم و بالاخره بعد ۷ سال ازدواج پارسال خریدیم... ...

چ خانم عاقل و با درایتی....افرین 

چ خانم عاقل و با درایتی....افرین  

نظر لطف شماست ....

البته از نظر خیلی ها کارم درست نبوده ...

بعضیا عقیده دارن یخچال ساید و ماشین ظرفشویی نماد خوشبختی یه عروسه ‌... یا سرویس جواهر ...

یا ازین مزون به اون آراشگاه رفتن ....

شاید حس کنن چه سخته استایل زندگی ماها ... 

ولی منو شما سلیقه مون اینه ...

منو همسرم هر فصل مسافرتهای خوب رفتیم ولی خرجهای نمایشی نداشتیم فقط ...

یه کم از فرهنگ عرف ایرانی مون فاصله بگیریم بزودی کلی پول جمع میشه

نظر لطف شماست .... البته از نظر خیلی ها کارم درست نبوده ... بعضیا عقیده دارن یخچال ساید و ماشین ظر ...

دقیقا فکرات مثل منه...کار درست همینه..میدونی شاید چون ما خودمونم شاغلیم بیشتر قدر پولو میدونیم و خرجای الکی غیر ضروری نمیکنیم

هرچند که طرز فکرم با شما کاملا متفاوته اما از خوندن پیامتون و تلاشتون لذت بردم😊👌

اگه همه مخالفها شیوه برخوردی مثل شما داشتن دنیا گلستان بود ....

مشتاقم سبک تونو بدونم ... اگه حوصله ی تایپ هست ‌.‌..

چون فکر نمیکنم مطلقا کار درستی کرده باشم ...