2777
2789
عنوان

دوستان بخونید و کمکم کنید

164 بازدید | 15 پست

سلام. نمیدونم‌چجوری بگم‌بهتون. تا اخر بخونید و راهنماییم کنید

من چندساله دلم میخواد یه کار خیر رو شروع کنم ولی نمیدونم از کجا و چجوری!

امسال لوازم تحریر خیلی گرونه و خیلی از خانوادها به خاطر شرایط مالیشون نمیتونن برای بچهاشون لوازم تحریر بخرن. 

خودم میخوام با یه مبلغ اندکی به عنوان شکرانه چنتا دفترو مداد بخرم.ولی دیدم با این پول من حتی لوازم یه بچه هم تامین نمیشه چه برسه چنتا😔

توی اینستاگرام‌یه پیج دارم که همه اشنا و اقوامم هستن میخواستم از اونا کمک بگیرم تا یه مبلغ قابل توجه بشه تا بشه چنتا بچه رو کمک کرد.ولی از قضاوتا میترسم.ازین که بگن پولو برای خودش میخواد یا بگن ریا کاره.نمیدونم چیکار کنم واقعا 

هم دلم میخواد کار خیر کنم هم از قضاوتا میترسم 

شما جای من باشید چیکار میکنید 

فکر خوبی داری می تونی با شفاف سازی مدام پست و استوری بذاری از فیش های واریزی و فاکتور خرید 

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

از یه خیریه کمک بگیر...که اصل کارشون همینه...خودت هم درگیر خرید و اینا بشو که ببین دقیق دارن برای لوازم التحریر بچه ها خرید میکنن و اینا خودت هم کمک کن... 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه خیریه کمک بگیر...که اصل کارشون همینه...خودت هم درگیر خرید و اینا بشو که ببین دقیق دارن برای لو ...

چند سری خواستم همینکارو کنم و متاسفانه نمیزارن توی کارشون نظارت داشته‌باشی.

توی کرجم چنتا از ایتام ها رو بخاطر دروغ و فریب کاری تعطیل کردن. حتی میومدن صدقه جمع میکردن و فیش میدادن ولی اینجوری شد.نمیدونم چیکار کنم واقعا

چقدر درمیومد لوازم التحریر یه بچه؟

هر دفتری تقریبا ۵ تومن‌درمیاد دفتر یاداشت زیر ۵ تومن‌نیست . مداد رنگی ۶ رنگ زیر ۲۰ تومن . جامدادی ختکش و... حساب کنید یه بچه برای مدرسه کم کم ۲۰۰ تومن میشه 

سلام ابجی خدا خیرت بده شماره کارت بفرست به من یه مبلغ نا قابل من هم شریک باشم پیامک کن  0913845 ...

عزیز مهربون واقعا نمیدونم چجوری از اعتمادت تشکر کنم. اگه پیام‌رسان تل. گرام داری ایدی بدم بهتون!

سلام ابجی خدا خیرت بده شماره کارت بفرست به من یه مبلغ نا قابل من هم شریک باشم پیامک کن  0913845 ...

شما شدی اولین نفری که منو‌مصمم کرد که اینکارو هرچند کوچیک شروع کنم. خدا به دل بزرگت بیشتر ببخشه 

سلطانی هستم محسن تل ندارم یک یا ابوالفظل بگو بعد شروع کن ببخشید من اهل جنوب کرمانم همجوار بندرعباس هستیم. شماره کارت بفرست اگه اعتماد نداری توی همین نی نی سایت برام بفرست .

سلطانی هستم محسن تل ندارم یک یا ابوالفظل بگو بعد شروع کن ببخشید من اهل جنوب کرمانم همجوار بندرعباس ه ...

خدا برای خانوادتون حفظتون کنه.شماره براتون اسم ام اس میکنم که مشکلی هم پیش نیاد.فقط جسارتا شما اقایید و من خانوم متاهل اجازه ندارم با شماره خودم اینکارو بکنم با شماره همسرم براتون ارسال میکنم که مشکلی هم پیش نیاد خدایی نکرده. اجرتون با خدا