2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم و خانوادش؟؟؟؟؟ کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم ميده ولي ما چاره اي نداريم يه عمر اونا بزرگشون كردن حالا ما يه مقدار كمك كنيم فكر نميكنم چ ...

از اول ازدواجم روی هم 20 ت دادیم بهشون 😟

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
زودتر از اونکه از شوهرت پول بخوان، خودت براش خرج بتراش، منظورم البته خرج الکی نیست، چیزایی که لازم د ...

نمیشه عزیزم یه وام بزرگ گرفتیم ک خیرسرمون پس انداز کنیم ازرو اون پول برمیداره ... منم نمیتونم همشو الکی الکی خرج کنم 

از اول ازدواجم روی هم 20 ت دادیم بهشون 😟

عزيزم به نظره خودم هيج اشكالي نداره شرايطه زندگيا فرق داره شايد شما داري از يه جهت ديگ ميگي شايد پس فردا همون پول توقع بشه ولي وقتي هم نديم من هم عذاب وجدان ميگيرم 

عزيزم به نظره خودم هيج اشكالي نداره شرايطه زندگيا فرق داره شايد شما داري از يه جهت ديگ ميگي شايد پس ...

درسته ولی فک کن ما تو عقدیم کلی هزینه داریم کمک که نمیکنن هیچی توقعم دارن

یعنی حتی یه هزاری هم کمک نکردن

نمیگم دارن بازنشستن ولی دیگه ندارم نیستن

عزيزم به نظره خودم هيج اشكالي نداره شرايطه زندگيا فرق داره شايد شما داري از يه جهت ديگ ميگي شايد پس ...

یعنی واست مهم نیست؟ من خیلی دارم عذاب میکشم بیشتر از این ناراحتم میبینه من راضی نیستمو باز ادامه میده

تو اول اولویت داری.چرا باباش خودش کار نمیکنه؟

بهشون حالی گن که اگه رضایت تو نباشه پسرشون نمیتونه هزار تومن هم کمکشون کنه.و بگو که تو فشار هستین

بگو همه خانواده ها حامی بچه هاشونن ولی ما!!!

و مهم تر از همه با سیاست و زیر گوستی خرج بتراش بگو قرعه کشی خونگی ثبت نام کردم بگو لباس خریدم و وسایل شخصی لازم دارم.به سوهرت بگو اگه تو جوونی به فکر خودش نباشه آخرش میشه مثل باباش شاید بچه شما این کار رو نکنه.یه کاری کن هر ماه مبلغش کمتر از قبل بشه 

شوهر منم زیاد به خانوادش  کمک میکرد حتی به شوهر خواهرش هم کمک میکرد ماهیانه یه خورده از حقوقش رو میریخت حسابشون برنج گوشت هر چیزی که میخرید سه قسمت میکرد  چند سالی همینجوری گذشت چیزی برامون باقی نمیموند که پس انداز کنم تا اینک شوهرم ور شکست شد کارشو همی چیشو از دست داد شوهرم افسرده شد کار نداشت باورت نمیشه پول نون نداشتیم اون باباش و داداش وشوهر ابجیش کاش حداقل یه زنگ میزدن ببینن زنده هستیم یا نه از او روز به بعد شوهرم فهمید بجز زن کسی بدرد نمیخوره و باهاش نمیمونه ولی دیگه دیر شده بود الانم ما موندیم و کلی بدهی و قسط و حقوق کم 

یعنی واست مهم نیست؟ من خیلی دارم عذاب میکشم بیشتر از این ناراحتم میبینه من راضی نیستمو باز ادامه مید ...

دقيقا مثل شوهر من ميدونه راضي نيستم ولي هي بيش از خد هواشونو داره.خودمون چندساله مستاجريم اونوقت براي راحتي اونا تو سهرستان خونه بزرگ خريده با تمام وسايل و امكانات داده برن كيف كنن.حتي كليدشو خودمونم نداريم.

پستتو ديدم باز يادم افتاد اعصابم داغون شد.