بعد تو کره با یه کوچولو نمک سرخ کن با ماست بده بهش
زیاد هم ندی دل درد بشه
بار اول کمتر بده
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سیب زمینی را پوست میکندم خورد میکردم اب روش میریختم با کره محلی و کنی نمک میزاشتم قشنگ نرم میشد بعد با ته قاشق یا گوشکوب برقی میکوبیدمش وقتی حالت حلیم میشد زیرشو خاموش میکردم بچه هام عاشقش بودن البته هواست باشه خیلی سفت نشه منظورم اینه خیلی ابش کم نشه
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
وای ن عزیزم برا بچہ زودہ تو کرہ سرخ کنہ اصن لازم.نیس سرخ کنہ پورہ اس ن کوکو
من به کوکو کره نمیزنم عزیزم
سیب زمینی شکمش رو سفت میکنه باید یکم کره داشته باشه تا باعث یبوست نشه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم کامنت منم بخون نوشتم سیب زمینی آب پز کن خنک شد کمی شیر ک با دما ی بیرون یکی باشہ ینی سرد نباشہ ...
فرقی نداره بهش کره بزنی یا تو کره سرخش کنی که😂
برای اینکه یکم طعمش بهتره بشه گفتم تو کره سرخ کن
نه اینکه مثله کوکو فرم بده و سرخ کنه که
کره که آب شد سیب زمینی های له شده رو بریزه توش و با یه کم نمک تفت بده و برداره