2777
2789
عنوان

خدایا کمک

129 بازدید | 14 پست

تا حالا شده دستت از همه ی دنیا کوتاه شده باشه و هیچ چاره ای نداشته باشی؟ تا حالا شده حدود دوسال واسه یه حاجت دعا کنی و بهش نرسی؟ التماس دعا دارم خانوما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای من شده الان سالهای سالهاست دستم به هیج جا بند نمیشه .و خدا صدامو نمیشنوه. 9 ساله دارم برای رسیدن بهش دعا میکنم هنوز بهم نداده.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

خانوما من اصلا حالم خوب نیس تمام طول روز توو فکرم دیگ واقعا نمیدونم چیکار کنم دستم به هیچ حا بند نیست که کمکم کنه فقط منم و خدا. که خدا هم قربونش برم نگام نمیکنه

چرا نشه مثلا حضرت یعقوب 30سال دعا کرد اما خسته نشد و دست بر نداشت

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
چرا نشه مثلا حضرت یعقوب 30سال دعا کرد اما خسته نشد و دست بر نداشت

ما ک تحمل پیامبر و امام ها رو نداریم ک آدم عادی شدیم

ما ک تحمل پیامبر و امام ها رو نداریم ک آدم عادی شدیم

خب اونا مثال هستند
از این جهت که شدنیه
از این جهت که امید همیشه هست

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
خب اونا مثال هستند از این جهت که شدنیه از این جهت که امید همیشه هست

درسته اما دلی ک با چشمش میبینه هیچی سرجاش نیس نمیتونه امید داشته باشه و حالش خوب باشه 

درسته اما دلی ک با چشمش میبینه هیچی سرجاش نیس نمیتونه امید داشته باشه و حالش خوب باشه 

همیشه راهی هست ...

چقدر خوبه ک اینقدر امیدوارین

ممنونم از نگاه خوبت

اره برای من شده الان سالهای سالهاست دستم به هیج جا بند نمیشه .و خدا صدامو نمیشنوه. 9 ساله دارم برای ...

اگر دلتون میخواد به اهداف مالی  برسین ولی راهش رو نمیدونید

اگر از گره های کور زندگیتون خسته و کلافه شدین 

در کانال تلگرام به آدرس زیر یک فایل ۲۰ دقیقه ای گذاشتم رایگان دانلود کنید و اگر تمایل داشتید دستورش رو اجرا کنید دراین فایل تکنیکی آموزش داده میشه که برکل جنبه های زندگی تاثیر مثبت داره مخصوصا شرایط مالی در مدت کوتاه خوب میشه

https://t.me/baranebahari8888

این تکنیک هیچ ربطی به قانون جذب و حرفهایی از این قبیل نداره 

اگه میخواین حالتون خوب بشه گوش کنید