شماروبحق امام حسین(ع)دعام کنید من خیلی سختمه خیلی استرس دارم خیلی نگرانم شماروبه خداوندی خدابه امام حسین دعاکنیدخبرخوشی که بعدازتاسوعاعاشورامنتظرشم بشنوم دیگه بریدم..حال توضیح دادن ندارم ازبس دلم گرفته فقط التماس دعامیکنم😔
بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
الهی فدات شم هرطور راحتی گلم فقط امیدت به خدا باشه انشاالله خوب میشی خیلی ناراحت شدم بخدا
خدا نکنه دردت بجونم...سلامتیم مهم نیست فقط دعاکن عشقم بعدتاسوعاعاشورابیادخواستگاریم دوباره بعد۵سال بخداتنهادلخوشیم فقط اونه..اونم بخاطر روحیه هستم کاری کردم یه هفته باهام قهرکنه البته بهم گفت بعدعاشورامیام دیدنت تنها امیدم اینه بیاد خواستگاری ازاولم خواستگارم بودبابامخالفت کردالان استرس بابااسترس قبول کردن خانوادش ازباخبرشدن بیماریم همه چی منودیوونه کرده😔
بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
ازمن میشنوی از اول همه چیو بگو خدا نکرده بعدا ضربه نخوری خدارو به این ماه قسم میدم زودتر بیاد مشکلت ...
قربون دل پاکت شم...حسین(عشقم)خودش باخبره حتی اون پیگیربیمارستانم توتهران شد ولی خونوادش نمیدونن خونوادشم خیلی دوسم دارن حسین گفت بسپارش به من خودم به خونوادم میگم ولی ترسواسترس امونموبریده...الآنم یه هفتس حسین باهام قهرکرده میگه تامیام کرمانشاه دیدنت حرف نزنیم..ازبس دعوامیندازم راه بخاطرروحیه خسته ای دارم