2777
2789
عنوان

گرفتارم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست
الهی فدات شم دعام کن

حس میکنم خیلی پوچم احساس استرس نگرانی...ازبچگی بیماربودم گفتن۱۸سالگی خوب میشی چندسال از۱۸سالگیم گذشتوهنوزخوب نشدم همیشه شکرمیکنم خدارو..اما دیگه این یکی خواستموبایدبهش برسم وگرنه دیگ هیچ امیدی تودنیابرام نمیمونه

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم چه بیماری داری عزیزم

خدانکنه عزیزدلم..خیلی نادره مادرزادی..همش آمپول کورتون بهم میزدن نابودشدم..بزارراجبش نگم چون سختمه ببخشیدآجی جونم😔

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
خدانکنه عزیزدلم..خیلی نادره مادرزادی..همش آمپول کورتون بهم میزدن نابودشدم..بزارراجبش نگم چون سختمه ب ...

الهی فدات شم هرطور راحتی گلم فقط امیدت به خدا باشه انشاالله خوب میشی خیلی ناراحت شدم بخدا

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
الهی فدات شم هرطور راحتی گلم فقط امیدت به خدا باشه انشاالله خوب میشی خیلی ناراحت شدم بخدا

خدا نکنه دردت بجونم...سلامتیم مهم نیست فقط دعاکن عشقم بعدتاسوعاعاشورابیادخواستگاریم دوباره بعد۵سال بخداتنهادلخوشیم فقط اونه..اونم بخاطر روحیه هستم کاری کردم یه هفته باهام قهرکنه البته بهم گفت بعدعاشورامیام دیدنت تنها امیدم اینه بیاد خواستگاری ازاولم خواستگارم بودبابامخالفت کردالان استرس بابااسترس قبول کردن خانوادش ازباخبرشدن بیماریم همه چی منودیوونه کرده😔

خدا نکنه دردت بجونم...سلامتیم مهم نیست فقط دعاکن عشقم بعدتاسوعاعاشورابیادخواستگاریم دوباره بعد۵سال ب ...

ازمن میشنوی از اول همه چیو بگو خدا نکرده بعدا ضربه نخوری خدارو به این ماه قسم میدم زودتر بیاد مشکلت حل بشه گلم 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
ازمن میشنوی از اول همه چیو بگو خدا نکرده بعدا ضربه نخوری خدارو به این ماه قسم میدم زودتر بیاد مشکلت ...

قربون دل پاکت شم...حسین(عشقم)خودش باخبره حتی اون پیگیربیمارستانم توتهران شد ولی خونوادش نمیدونن خونوادشم خیلی دوسم دارن حسین گفت بسپارش به من خودم به خونوادم میگم ولی ترسواسترس امونموبریده...الآنم یه هفتس حسین باهام قهرکرده میگه تامیام کرمانشاه دیدنت حرف نزنیم..ازبس دعوامیندازم راه بخاطرروحیه خسته ای دارم

قربون دل پاکت شم...حسین(عشقم)خودش باخبره حتی اون پیگیربیمارستانم توتهران شد ولی خونوادش نمیدونن خونو ...

آهان پس خودش میدونه چه خوب خوش حال شدم اگه اون پشتت باشه دنیا پشتته خیالت راحت عزیزم کم به خودت فشار بیار عزیزم 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
آهان پس خودش میدونه چه خوب خوش حال شدم اگه اون پشتت باشه دنیا پشتته خیالت راحت عزیزم کم به خودت فشار ...

اجی آخه مشکلای دیگم دارم توخونواده..ولی بازم شکرش..مرسی که دلگرمی میدی فداتشم

انشااله که مشکلت حل بشه عزیزم همه مشکلات هرچه زودتر حل بشن 

فدات بشم عاقبت بخیربشی بحق امام حسین