2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم به همه میگه برا بارداری وزن کم کنین.. لاغر کنی بهتره

دکترم چیزی راجع به وزنم نگفت.خودم گفتم لاغرکنم خوبه گفت اگه بتونی آره.ولی خب خیلی فرصت ندارم کمتر از یک ماه وقت دارم.استرس گرفتم.

دکترم چیزی راجع به وزنم نگفت.خودم گفتم لاغرکنم خوبه گفت اگه بتونی آره.ولی خب خیلی فرصت ندارم کمتر از ...

خب همون یک ماه رو رعایت. کن.. دکتر من کلا ب  همه میگه لاغر کنین وزنتون بالان ه.. من لاغرم ولی شکم دارم  دارم شروع میکنم حلقه میزنم کم کم  خیلی درد داره ولی.. منم یه ماه دیگه میرم  آسه میکرو

عزیزم داروهایی مثل لتروزول و کلومیفن بخوان جواب بدن تو یه دوره سه ماهه جواب میدن بیشتر از اون خوردن ...

نمیدونم چرا دکترم همش داره همین ها و آمپول اچ سی جی را تجویز میکنه، البته همسرم مشگل اسپرم داره که بیشتر برای اون دارو میده

پس بیخیالش شو  من بعد ده کیلو کم کردن هنوز کلییییییییی اضافه وزن داشتم استرسش برتر ضرر داره ...

آره استرس گرفتم.دکترم گفت هرکاری دوست داری بکن فقط استرس نداشته باش.

من قبلا لاغرکردم ولی دیدم باردارنمیشم.بیخیال شدم و هرچی دوست داشتم میخوردم جالبه بااینکه اضافه وزن پیداکردم اما به خاطر بیخیالیم یکی از تخمدانام کیستاش رفع شده بود  دکتر بهم گفت خیلی خوبه.

عزیزم شما بعداز ivfباردارشدی؟؟؟

من دو ساله اقدامم اما همچنان دکترم فقط دارو میده، نمیدونم کارش درسته یا برم مرکز ناباروری. 🤔

به خدا منم دیگه خسته شده بودم از آخرین سقطم دوسال میگذره اما هنوز باردارنشدم هرماه باداروهای شوهرم و خودم و سو نو و ویزیت و رفت و آمد تقریبا یه میلیون میشد ولی بیفایده.رفتم متخصص نازایی شرح حال خودمو شوهرمو که دید گفت آی وی اف کن خودتو خلاص کن.