2777
2789
عنوان

دیگه بچه ام خسته ام کرده😭😭😭

684 بازدید | 32 پست

۷ ماهشه میخوابه نیم ساعت یکبار بلند میشع و حتما باید بغلش کنم راه ببرمش وگرنه گریه میکنه حتی تو اوج خواب هم کمرم درد بگیره بشینم رو میل میفهمه گریه میکنه😭😭😭

کی خوب میشن؟ شما تجربه ای دارید؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم رفلاکسی بود.الانم ک دوسالشه خواب  راحت نداره..قلب درد گرفتم از دستش....تکیده شدم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

یا خودت یا اطرافیانت اینجوری عادتش دادن دیگه

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
من بچم رفلاکسی بود.الانم ک دوسالشه خواب  راحت نداره..قلب درد گرفتم از دستش....تکیده شدم

رفلاکس داره اینم یعنی خوب نمیسع حالا حالا ها😥😥😌

روشت بد بوده عادت کرده و تا دو سه سالکی همینه دیگه عزیزم از اول باید نیذاشتی سرجاش بخوابه بغل نمیکر ...

چون رفلاکس داشت ۲۰ دقیقه بعد شیر تو بغلم نگهش میگذاشتم و هی شیر میومد تو گلوش و بیدار میشد منم بلندش میکردم

عزیزم بچه منم میگه تو خونه راهش ببریم ولی نه تا این حد حالا فعلا سه ماهشه نمیدونم بعدا یادش میره و ...

بغلیش نکن عزیزم چند روز پیش تو یه مراسمی پسر بچه ای بود دقیقا همسن پسرم نامانش گفت همش رو زمینه ما بلندش نمیکنیم برمیگرده به عادت هایی که ما براشون ایجاد میکنیم به این فکر کن که بعدا سنگینترم میشه و فشار میاره به کمرت 

منم بچه م دو ماهشه دارم ديونه ميشم رفلاكس داره كوليك داره به پرتيئن گاويم حساست داره يه هفتس خونه مادر شوهرمم دارم ديونه ميشم اينجا از بس تيكه ميندازن 

يكم كمك حالم نيستن يه هفتس پشت هم يه ساعت نخابيدم 

ديشب عصبي شدم به بچه گفتم خسته شدم مامان اروم باش مادر شوهرم از حياط اومده سرم داد ميزنه چيكارش داري 😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍