2777
2789
عنوان

دیگه بچه ام خسته ام کرده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 32 پست

یه کار بگم بکنی یه عمر دعام میکنی

یه چیزی هست مثل این تابهایی که خارجی ها روش میخوابن،اسمش نمیدونم چیه

از اونا ببند به خونت 

بچه رو بزار داخلش و یه بند بهش وصل کن

تا گریش دراومد تابش بده

راحت میخوابه

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒
بنظرت کوتاه میاد؟ سعی میکنم ترکش بدم

بستگی داره رفلاکس نداشته باسه کوتاه میاد پسر من رفلاکس داره دکتر مقدادی میگه اغلب بچه های رفلاکسی بغلین از الان عادتش بده درسته بچه هامون خیییلی خییلی عزیزن ولی واقعا اعصاب مادر نمیکشع من گاهی با بچه مجبورم بزم سر گاز 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار بگم بکنی یه عمر دعام میکنی یه چیزی هست مثل این تابهایی که خارجی ها روش میخوابن،اسمش نمیدونم ...

خدا خیرت بده براش  از دوماهگی بستم  فلیده نداره اتفاقا ظهر گذاشتمش و طنابشو تکون دادم با اینکه خوابم میومد تکون میدادم که بعد نیم ساعت بیدار شد تند تند تکون دادم تا دوباره بخوابه تاثیر نداشت تو اوج خواب میگه بلند شو راهم ببر من سر شونه ات بخوابم سر شونه که بخوابه قادره تا سه ساعت بخوابه و هیچی نگه

اگه بکبار دیگه بچه دار بشم هیچ وقت بلندش نمیکنم از زمین تا وقتی که خودش بلند بشه از زمین😭😭😭

خدا خیرت بده براش  از دوماهگی بستم  فلیده نداره اتفاقا ظهر گذاشتمش و طنابشو تکون دادم با ا ...

دختر منم همین بود ولی یه هفته به غرغراش بی توجهی کردم عادت کرد به اونجا

در ضمن یه لباس خودت رو هم بزار اونجا

چون بوی تن تورو بده اروم میشه

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒
رفلاکس داره اینم یعنی خوب نمیسع حالا حالا ها😥😥😌

انشالله ب مرور بهتر میشه.شیر باعث میشه بدتر شن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
دختر منم همین بود ولی یه هفته به غرغراش بی توجهی کردم عادت کرد به اونجا در ضمن یه لباس خودت رو هم ب ...

امتحان میکنم دوباره ولی غر نمیزنه گریه میکنه 

چون رفلاکس داشت ۲۰ دقیقه بعد شیر تو بغلم نگهش میگذاشتم و هی شیر میومد تو گلوش و بیدار میشد منم بلندش ...

بچه منم رفلاکس داشت ولی دارو خورد خوب شد،درمان میکردی تا اذیت نشه و خودتم اذیت نشی،الانم خودش سر جاش میخوابه،

عع گلم اینارو دیگه نگووووو با کلی سختی بدنیا اوردیش عزیزم داستانتو خوندم 

تاپیکها مثل دفتر چه خاطرات شدن الان که اینو خوندم یاد ۷ ماهگیش  افتادم سختیاش یادم رفته مثل همه مامانها که یادشون میره و بچه دوم و سوم میارن الان بدقلق هست هنوز ولی بهتر شده البته منم صبورتر بازم خدا رو شکر که هست که نبودنش فاجعه بود

خداروشکر گلم خیلی خوشحالم بخدا الان چند وقتشه عزیزدلم خداحفظش کنه❤🌷

ممنون گلم ۱ سال و ۴ ماه