۷ ماهشه میخوابه نیم ساعت یکبار بلند میشع و حتما باید بغلش کنم راه ببرمش وگرنه گریه میکنه حتی تو اوج خواب هم کمرم درد بگیره بشینم رو میل میفهمه گریه میکنه😭😭😭
کی خوب میشن؟ شما تجربه ای دارید؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه کار بگم بکنی یه عمر دعام میکنی یه چیزی هست مثل این تابهایی که خارجی ها روش میخوابن،اسمش نمیدونم ...
خدا خیرت بده براش از دوماهگی بستم فلیده نداره اتفاقا ظهر گذاشتمش و طنابشو تکون دادم با اینکه خوابم میومد تکون میدادم که بعد نیم ساعت بیدار شد تند تند تکون دادم تا دوباره بخوابه تاثیر نداشت تو اوج خواب میگه بلند شو راهم ببر من سر شونه ات بخوابم سر شونه که بخوابه قادره تا سه ساعت بخوابه و هیچی نگه
تاپیکها مثل دفتر چه خاطرات شدن الان که اینو خوندم یاد ۷ ماهگیش افتادم سختیاش یادم رفته مثل همه مامانها که یادشون میره و بچه دوم و سوم میارن الان بدقلق هست هنوز ولی بهتر شده البته منم صبورتر بازم خدا رو شکر که هست که نبودنش فاجعه بود