2777
2789
عنوان

با غم هاتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
میریزیم تودلم شده صدتا مرض به جونم افتاده

منم همینطور دیگه وقتی ناراحت میشم تپش قلب میگیرم ودست وپاهام میلرزه

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربری مردم منم از شما بدتر با این تفاوت ک گریه ام نمیاد فقط نگا میکنم

من که از بس گریه کردم مثل سنگ شدم دیگه واقعا تا کسی ما ادما باید غمو تحمل کنیم پس کو عدالت الهی

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
من که از بس گریه کردم مثل سنگ شدم دیگه واقعا تا کسی ما ادما باید غمو تحمل کنیم پس کو عدالت الهی

حواسم رو پرت میکنم

کار

ورزش

خوندن

نوشتن

نواختن

مسافرت

حرم امام رضا

و...

الان فقط دوس دارم زنگ بزنه بگه دلم برات تنگ شده پس کی خمو ببینیم ...منم ناز کنم بگم هیچوقت🙁ولی نمیز ...

من میفهمم تو گذشته تجربشو داشتم خواهرمم الان همینجوریه

عینه دیوونه ها با خودم حرف میزنمو گریه میکنم تا جایی که خالی بشم وسطاشم به خودم دلداری میدم و تمام

انشاءالله که هیچ وقت دیگه مشکل نداشته باشین 

خوشبحالت میتونی گریه کنی  من نمی تونم

ادم از یه جایی میفهمه که گریه هم مرحمش نیست