2777
2789

بياين سياست هاي زنونه كه باعث موفقيتتون شده رابگين

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا من خودم قبلنا هيچي از شوهرم نميخواستم ولي الان ياد گرفتم كه بعضي وقتا خودم رالوس كنم واز شوهرم حتي شده يه چيز كوچيك بخوام

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یکی از چیزایی ک بعد از چندسال بهش رسیدم اینه چیزی ک میدونم جوابش نه هست وبحث پیش میاد مخصوصا جلوی جمع عنوان نکنم و از شوهرم نخوام.

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
یکی از چیزایی ک بعد از چندسال بهش رسیدم اینه چیزی ک میدونم جوابش نه هست وبحث پیش میاد مخصوصا جلوی جم ...

دقيقا 👌👌

وقتی چیزی حقته باشه چرا لوس....؟

منظورم اينه كه حتي اگه شده الكي چيزي هوس كنم

مردا رو تا ازشون نخوای خودشون نمیفهمن هرچی میخوای راحت بهش بگو بدون اینکه خود خوری کنی ک چرا فلان کارو برام نکرد و حتما براش مهم نبودم اینحرفا.باورکنید مردا نمیفهمن اصلا چرا دلخور شدیوقیافه گرفتی😐

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

اینا تجربیات خودمه امیدوارم به کارتون بیاد.هر وقت برام مشکلی پیش میومد ازش درس میگرفتم و تو یادداشت گوشیم مینوشتم تا دیگه تکرار نکنم

.فقط و فقط به خودت و همسرت فکر کن و خواسته های خودتون رو در نظر بگیر و دغدغه راضی نگه داشتن دیگران رو نداشته باش.و حرف دیگران برات باد هوا باشه.❤

2.همیشه هر حرفی توی دلته که برات شده یه مشکل سخت، اروم و منطقی بگو بی واسطه حرف زدن خیلی چیزا رو درست❤ میکنه.❤ ❤                               ❤

3.کنترل خشم:هر وقت بدترین کارم کرد بهش همون لحظه نپر سکوت کن چون فقط اوضاع بدتر میشه محل رو ترک کن و یه لیوان اب بخور بمون تو شرایط اروم تر باز با زبان خوش مشکلت رو حل کن

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد