2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

373 بازدید | 35 پست

دوستان کمکم کنیدواقعن حالم الان خوب نیست من ادم خجالتیم وهمیشه ازاین موضوع رنج بردم روم نمیشه حتی جایی برم بدون مادرم ،من یساله عقدکردم ولی هنوزروم نمیشه برم خونه مادرشوهرم همیشه بهانه تراشی کردمووکمتررفتم امروزم خونشون روضس چون مادرشوهرم چن ماهه فوت کرده ولی الان روم نمیشه برم خونشون چون همه فامیلاشونم جمعن یجورای احساس غریبی میکنم انگاری ازمن خوششون نمیادوسردن فامیلاشون بااینکه مادرم میگه اینطورنیست و...حالادارم عذاب میکشم ک این سه روز روضه روچطوربرم لطفن کمکم کنیدخییلیم استرس دارم وموقعی استرس زیادمیکشم فشارعصبی روم واردمیشه😭😭😭چکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسي ببخشيد

بچه ها ميخوام از يكي پول قرض بگيرم نميخوام بگم واسه چي ميخوام بنظرتون چه دليلي  بيارم كه بهم بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
چرا انقد اعتماد ب نفست پایینه دختتتر  چرا فک میکمی نمیتونی تو جمعشون باشی ؟؟ خیلی با اعتماد ب ...

گفتنش راحته ولی من ازاول خجالتی بودم وخیلیم ازاین بابت عذاب کشیدم الان کل بدنم یخ کرده😭

رفتی داخل یه سلام و خوش آمد بگو،برو آشپزخونه با کار مشغول کن خودتو..تو فامیل شوهرت با کی صمیمی هستی بشین کنار اون..یکی دو ساعته،خیلی سخت گرفتی،بمیرم چیه؟؟؟؟؟؟؟

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
چرا انقد اعتماد ب نفست پایینه دختتتر  چرا فک میکمی نمیتونی تو جمعشون باشی ؟؟ خیلی با اعتماد ب ...

متاسفانه آدم های خجالتی چون خیلی کم حرفن ،فن بیانشونم خوب نیس،مثلا خودم وقتی یکم با یکی گرم میگیرم کلمه کم میارم یهو قفل میکنم نمیدونم چی بگم،قشنگ راحت ضایع میشم برای همین خیلی سعی میکنم از اجتماع دور باشم ولی خب تا کی؟...

برای تگ کردن کاربریم @خالی بزارین ،بعدا میام می بینم❤
رفتی داخل یه سلام و خوش آمد بگو،برو آشپزخونه با کار مشغول کن خودتو..تو فامیل شوهرت با کی صمیمی هستی ...

چون یکی دوتاازفامیلاشون میخاستن شوهرم ،بادخترشون ازدواج کنه وقتی بااونارومیبینم یجوری حس بدتری بم دست میده من باشون مشکلی ندارم ولی اونا😔😔توجمعشون کلن غریبم